Android Bære behov måde mere end blot et Slid OS rebrande

0
27

Google lancerede Android Bære i 2014, og siden da, er den platform, der ikke har ændret sig så meget. Android Bære 2,0 indført en lidt opdateret UI og et par nye funktioner i 2017, og på Marts 15, 2018, Google annoncerede, at det var re-branding Android Bære som “Bære OS af Google.”

Formålet med det nye navn og logo er til at skinne nogle lys på Android Bære at være åben for Android-og iOS-brugere, og det følger i Googles seneste mønster af nedlagt Android navn fra sine andre produkter og tjenester (RIP Android Betale). Navnet er iørefaldende og logo ser godt ud, men Google er nødt til en masse mere, hvis det ønsker det, at Android-Wear/Bære OS på at lykkes, og sætte en bule i de seneste aktivitet fra Apple, Fitbit, og Samsung.

Helt eftersyn Google Pasform

Fitness er blevet en massiv fokus for smartwatches, så meget, at Apple markeder sundhed-fokuserede funktioner i Apple-Ur, næsten mere end noget andet. Selv efter at have iført en AW mig selv for blot et par korte måneder, jeg næsten øjeblikkeligt blev afhængige af at lukke dem, blå, gule og røde ringe.

Desværre, Bære OS ikke i øjeblikket har noget, der kan konkurrere med Apple, Fitbit, eller endda Samsung for den sags skyld.

Google Fit er out-of-the-box fitness-suite, der kommer med hver Bære OS-enhed, men det er temmelig klart, at Google ‘ s alle, men taget det bag et skur for at blive skudt. Der er ingen måde til at logge din indtagelse af mad, vand forbrug, eller sove. Du kan ikke oprette trænings-og udfordringer mellem dig og andre brugere, er der ikke nogen badges/trophies til at indsamle for jeres hårde arbejde, og den companion app tilbyder meget lidt indsigt i tidligere træning.

En sundheds/fitness-platform, der er udviklet af Google og links til højre på din Google-konto bør være en nem at sælge, men i sin nuværende form, Google Passe blegner i sammenligning med Fitbit, Apple Sundhed, og Samsung Sundhed.

Fitness/sundhed tracking er, bliver en større og større grund til, at folk køber smartwatches med hver dag, der går, og med Google ind i sin nuværende form, er det en umiddelbar turn-off fra Slid OS for enhver, der er seriøs omkring at prøve at leve et sundere liv.

Seriøst, hvor er den Pixel Se?

Masser af mennesker før mig har erkendt sig med Google om at skabe en Pixel Se, men det kommer ikke til at stoppe mig fra at gøre det for 1839: e tid.

Denne telefon og laptop er tigger om et ur søskende.

Før Google lancerede Pixel linje, Nexus telefoner blev betragtet som noget mere end Android-enheder, der die-hards, geeked ud over på grund af deres top-of-the-line specs og ny software lækkerier med den nyeste version af Android. Pixel og Pixel 2 tilbyder en masse af, hvad der gjorde Nexus linje, så store, men de er nu ved at blive solgt på de luftfartsselskaber, Google ‘ s marketing dem til almindelige forbrugere, og mennesker er nu vælger mellem Pixel og Galaxy telefoner, når det er tid til at opgradere.

Pixel-mærket er begyndt at betyde noget, og det er vigtigt.

Google er en af de mest kendte virksomheder på planeten, og det er derfor, du kan se sit logo på Pixel 2 er max, bagsiden af telefonen, og på startskærmbilledet. Det er at lære folk at “Pixel” er synonymt med “Google”, og nu er det, at brand awareness er begyndt at danne, folk nemt kan samle op på det faktum, at en Pixel Ur er lavet af Google og de vil parre pænt med deres Pixel, 2,3, eller hvad.

Jeg får ind, hvad jeg gerne vil se fra hardware i bare et sekund, men Google ‘ s vigtigste kamp ligger i marketing og branding. Forbrugerne ved, at Apple Ur perfekt komplimenter iPhone, og at Fitbit wearables er beregnet til mennesker, der ønsker at blive sundere. Når det (uundgåeligt) udgivelser Pixel Se, at Google er nødt til at lægge ud på en omfattende pr-kampagne, og sikre, at folk ved præcis, hvorfor de skal købe det over et Apple-Ur, Fitbit Versa, eller Samsung Gear Sport.

Pixel Se Pt. 2

Okay, så har Google fået sit arbejde skåret ud for sig selv, når det kommer til branding Pixel Se, men hvilken slags hardware vil appellere og forbinde med købere?

Der er masser af tredjeparts-Oem ‘ er, stadig at Bære OS ure, men langt de fleste virksomheder at holde det i live, er mode mærker som Skagen, Fossil, og Kate Spade.

Svarende til Pixel-telefoner og Pixelbook, Pixel Ur skal have en enkel, men flot design, der ser godt ud på både mandlige og kvindelige håndled. Jeg ved, at jeg har allerede lavet en masse medfølelse til Apple-Ur, men det er noget, der udmærker sig ved.

En hjerte-rate sensor behov at være om bord, som understøtter NFC til mobile betalinger, og en indbygget GPS til nemt kortlægning din kører uden at skulle bære din telefon. Hvis Google ønsker at have et ur med LTE tilslutningsmuligheder, gøre, hvad Apple gør og har en separat model specielt til det.

Som for prisfastsættelse, jeg tror, at noget omkring $250 og $299 ville være sweet spot.

Vil dette ske?

Sammen med de Bære OS annoncering, Google sagde, at et af de vigtigste fokuspunkter for fremtidige softwareopdateringer ligger med nye fitness-funktioner. I tillæg til denne, en Google Passe companion app kommer endelig til iOS i de kommende uger. Vi er stadig ikke sikker på, hvad slags ny fitness har Google arbejder på, men det er ikke desto mindre opmuntrende at se, at det at investere tid og penge i Google Pasform.

Google er i en god position til at gøre noget meningsfuldt med Bære OS.

Vil vi se en Pixel Se i år? Jeg vil vædde på, at vi gør. Jeg gætter på at Google vil finde mere om de nye software-opdateringer/funktioner til at Bære OS på i/O i Maj, og vi får en hardware meddelelse senere i år med Pixel 3.

Timingen ville være perfekt til at gå sammen med Android-Wear ‘ s har ændret navn, og jeg kan ikke forestille mig at Google ville gå op på en mulighed som denne til virkelig at gøre noget ud af Bære OS.

Nu, at min vidtløftige er gjort, vil jeg gerne høre fra dig. Hvad tror du, at Google er nødt til at arbejde på for at gøre Bære OS en succes? Lyden fra i kommentarerne nedenfor!