Alt hvad du behøver at vide om at købe Apple ‘ s 2018 MacBook Pro

0
17

Nul

Video: Skal fagfolk holde bank på Mac?

Den længe ventede MacBook Pro refresh er landet, og ser både 13 “og 15” MacBook Pro med Touch Bar at få en betydelig hardware bump.

Lad os tage et kig på, hvad der er nyt.

Skal læs: Apple opdaterer MacBook Pro, men vil ikke dæmpe bekymringer om Mac ‘ s fremtid

Silicium opgradere til 8.-generations Intel Core

Første op er Apple flytte-processor op til 8.-generations Intel Core platform, med 13-tommer MacBook Pro med Touch Bar og Touch-ID for at få en 2,3 GHz quad-core-8.-generations Intel Core i5 processor, og den højere-specced 15-tommer MacBook Pro med Touch Bar og Touch-ID for at få processorer, der spænder fra 2.2 GHz 6-core 8.-generations Intel Core i7 processor til 2.9 GHz 6-core 8.-generations Intel Core i9 chip.

Afhængigt af scenariet for brug, og ejerne kan forvente op til dobbelt ydelse for nogle handlinger, såsom import af RAW-filer i Adobe Lightroom, og mere beskedne resultater stiger til sådanne handlinger som WebKit-kompilering eller gengivelse i Autodesk Maya.

Mere RAM

En anden stor opgradering, er udvidelsen af den 16GB RAM loft for højere-end MacBook Pros, hæve det til 32GB.

Hastigheden af RAM er blevet opgraderet for på den 15-tommers model, med den aldrende teknologi DDR3 erstattet med højere udfører 2400MHz DDR4.

Læs også: Alt, hvad du behøver at vide om at købe Apple ‘ s 2018 MacBook Pro | En full-spec opdateret 15-tommer MacBook Pro vil koste dig $6,699 | Blackmagic eGPU: fremtiden af MacBook Pro er der flere ting bundet til det

For dem, der har brug for mere RAM til at få mere fra hånden på mindre tid (Apple har tydeligvis hørt skrigene fra dem, der arbejder med og 4K 5K video, VR-rendering og high-end kodning arbejde), dette vil være en velkommen forandring.

For mere lagerplads, men på en enorm omkostning

Opbevaring har også været brugt til de højere-end-15-tommer MacBook Pros til at gå op til 4 tb SSD opbevaring på udvalgte modeller (2TB), men denne indstilling tilføjer en kæmpestor $3.200 til den pris, så det kommer ikke til at være den slags ting, der har bred appel.

For de 13-tommer model, den maksimale lagerplads er blevet fordoblet til 2 tb.

Dem, der ikke har brug for high-performance interne lager vil spare en masse penge ved at forstærke en mere beskedne interne SSD med lavere omkostninger til ekstern lagring.

Beskedne grafik boost

Grafiske ydeevne er også blevet udvidet til at tilbyde Radeon Pro 560X med 4 gb GDDR5-hukommelse i den høje ende, der tilbyder op til 2,6 TFLOPS ydeevne.

Men selv den 13-tommer MacBook Pro får en anstændig grafik, opgradere, som drives af en Intel Iris Plus Grafik 655 integreret grafik-chip med 128MB indbygget DRAM, hvilket er dobbelt så meget som med den forrige generation.

For dem, der ønsker mere GPU ydelse, det er værd at huske på, at disse nye bærbare computere understøtter også eGPU teknologi. For high-end-applikationer, såsom oprettelse af indhold, VR, og endda spil, tilføje en ekstern GPU til en MacBook Pro kan betydeligt øge ydeevnen.

Apple tilføjet eGPU støtte i macOS 10.13.4 og er understøttet på MacBook Pro-systemer udgivet i 2016 eller senere, iMac 2017 eller senere, og iMac Pro.

“Hey Siri” og T2 chip

Den opdaterede MacBook Pros vil også være den første til at støtte ” Hey Siri,” giver dig mulighed for hands-gratis adgang til voice assistant.

Denne funktion sammen med Touch-ID sikkerhed funktioner, og Tryk Bar er drevet af en brugerdefineret chip Apple kaldet “T2.”

Farvel MagSafe 2

MacBook Pro var den sidste holdout for MagSafe 2-stik, men med denne opdateringshastighed Apples hele den bærbare computer lineup har skiftet USB-C opladning.

MagSafe 2 var langt fra perfekt, men det gjorde forhindre skader på den bærbare computer. Pause, USB-C-port og du kigger på at udskifte hele bundkortet.

Læs også: Apple ‘s Mac er i en “sørgelige tilstand”, siger denne populære udvikler: er du enig? | Apple pludselig husker Mac (eller husker du bekymrer dig om det), | Hvorfor Mac-brugere ikke rigtig noget at Apple | Indførelse af Mac mini Pro

True Tone kommer til MacBook Pro

Den opdaterede MacBook Pro laptops kommer også med Ægte Tone viser, at ændre deres farve temperatur baseret på den farve, temperatur i rummet, og nu er Touch Bar vil også støtte True Tone teknologi.

Den Sande Tone teknologi først gjort en udseende i Apple-produkter på den 9,7-tommer iPad Pro tilbage i 2016, før du gør sin vej til iPad Pro 10.5 tommer, iPad Pro 12.9-tommer (2017), iPhone 8/8 Plus, og iPhone X.

Hovedtelefonstik liv på

Port-junkier derude, vil du blive glad for at vide, at konfigurationen er uændret, og der er fire Thunderbolt – /USB-C-porte tilbyder 40/10 Gbps båndbredde, samt en 3,5 mm stik til hovedtelefoner.

Ja, stik til hovedtelefoner kan være døde på iPhone, men det lever videre med MacBook Pro.

Resultater, resultater, resultater

Alt-i-alt, siger Apple, at den 15-tommers model har en 70 procent stigning i ydeevnen, og den 13-tommer model skal fordoble sin præstation.

Batteriets kapacitet

Den højere ydende hardware klart behov for mere magt til at køre, fordi Apple har væltet batteriets kapacitet i denne opdatering. Den 13-tommer MacBook Pro med Touch-ID nu har en 58-watt-hour lithium-polymer batteri med, at øget 83.6-watt-timer (fra 54.5 – og 79-watt-time, henholdsvis).

Denne øgede batteri kapacitet, dog ikke resultere i en øget batterilevetid, med Apple stadig holder sig til den sædvanlige “op til 10 timers trådløst web/iTunes-afspilning af film og op til 30 dages standby-tid.”

Har Apple opdateret de tastatur?

Der har været påstande (sammen med klassen-action retssager), at MacBook tastaturer hjælp af “butterfly” – teknologi, der er modtagelige for skade mod støv og snavs. Apple hævder, at den opdaterede MacBook Pro bærbare computere har en “tredje generation butterfly tastatur, men det ser ud til, at opdateringen har mere at gøre med at gøre den bærbare computer mere stille, end det gør med at gøre det mere modstandsdygtige over for skader fra ting at få ind i det.

Som sagt, Apple tilbyder nu en fire-årig reparation garanti på tastaturer, der bør gå langt for at tilbyde fred i sindet.

Den Kraft Touch trackpad vises uændret.

Den pris, man, hvad med prisen?

Godt, for basismodellen af begge størrelser, at priserne forbliver de samme ($1799 for de 13-tommer model, og dkk 2,399 for de 15-tommers model). Men ting som 32GB RAM og 4TB opbevaring hurtigt tilføje tusinder til dette.

Super-dimensionering til 2.9 GHz 6-core 8.-generations Intel Core i7 til en 2,9 GHz 6-core Intel Core i9, der tilføjer en ekstra $300, og bumpe RAM fra 16 gb til 32 gb tilføjer en anden $400.

Men det er opbevaring, der virkelig får ud af hånden hurtigt, med 4TB mulighed for at tilføje en kæmpestor $3.200 til den pris.

Læs også: Hvorfor Mac-du ved, har ingen fremtid | Apple øger ydeevnen af 13-, 15-tommer MacBook Pros – TechRepublic | Det er gået! 2015 15-tommer MacBook Pro forsvinder fra Apple Store – CNET | Bedste ultrabærbare computere til business | Bedste laptops

Hvad med finish?

Du får at vælge mellem Rum, Grå og Sølv.

Encase din nye MacBook Pro i læder

Ja, Apple gør læder manchetter til de nye MacBook Pros, og de er prissat til $179 for de 13-tommer version, og $199 for den 15-tommer version, og de vil blive tilbudt i brun, blå og sort.

Hvornår skal den opdaterede MacBook Pro laptops gå på salg?

2018 MacBook Pro bærbare computere var til rådighed på dagen for offentliggørelsen, juli 12, 2018.

Relaterede historier:

Er iOS 11.4 dræne din iPhone batteri?Kan Microsofts Surface Gå vælte Apple ‘ s iPad?iOS 11 tip: Hvordan til at fastsætte brudt Wi-Fi, Bluetooth og trådløse connectivitySeven udfordringer tech industryiOS 12 public beta: Skal du installere det?iOS 12/watchOS 5/tvOS 12: Hvilke enheder understøttes?iOS 12: skjult funktion, jeg vil ikke være at skifte onHow at downloade og installere iOS 12 betaYour iPhone er at spore dine bevægelser og lagring af dine foretrukne steder hele tiden

Relaterede Emner:

Hardware

iPhone

Mobilitet

Smartphones

Tabletter

iOS

0