Allt du behöver veta om att köpa Apples 2018 MacBook Pro

0
15

Noll

Video: Bör proffs hålla banking på Mac?

Den efterlängtade MacBook Pro uppdatera har landat, och ser både 13-tums och 15-tums MacBook Pro med Touch Bar får en betydande hårdvara bump.

Låt oss ta en titt på vad som är nytt.

Måste läsa: Apple uppdaterar MacBook Pro, men kommer inte att dämpa oron om Mac är framtiden

Kisel uppgradera till 8: e gen Intel Core

Först ut är Apple-flytta-processor upp till den 8: e generationens Intel Core plattform, med en 13-tums MacBook Pro med Touch Bar och Kontakt-ID för att få en 2,3 GHz quad-core 8: e generationens Intel Core i5-processor, och den högre specced 15-tums MacBook Pro med Touch Bar och Kontakt-ID för att få processorer som sträcker sig från 2,2 GHz 6-core 8: e generationens Intel Core i7-processor för 2.9 GHz 6-core 8: e generationens Intel Core i9 chip.

Beroende på användning scenario, ägarna kan räkna med upp till dubbelt så höga prestanda för vissa åtgärder såsom import av RAW-filer i Adobe Lightroom, och mer blygsamma resultat ökar för åtgärder som WebKit sammanställa eller rendering i Autodesk Maya.

Mer RAM-minne

En annan stor uppgradering är utbyggnaden av 16GB RAM taket för högre-slutet MacBook Pros, höja den till 32GB.

Hastigheten på RAM-minne har uppgraderats för den 15-tums modell, med den åldrande teknik DDR3 ersättas med högre utför 2400MHz DDR4.

Läs också: Allt du behöver veta om att köpa Apples 2018 MacBook Pro | En full-spec uppdaterad 15-tums Apple MacBook Pro kommer att kosta dig $6,699 | Blueprint eGPU: framtiden för MacBook Pro med mer saker bundna till det

För dem som behöver mer RAM-minne för att få mer gjort på mindre tid (Apple har tydligt hört skrik från dem som arbetar med 4K 5K och video, VR-rendering och high-end kodning arbete), detta kommer att vara en välkommen förändring.

Mer lagringsutrymme, men till stora kostnader

Lagring har också lagts ner för den mer avancerade 15-tums MacBook pro för att gå upp till 4TB av SSD-lagring på utvalda modeller (2TB), men detta alternativ lägger till en jättestor $3.200 till prislappen, så det kommer inte att vara den typ av sak som har stor dragningskraft.

För 13-tums modell, magasinering har fördubblats till 2 TB.

De som inte behöver hög prestanda intern lagring kommer att spara en massa pengar genom att utöka en mer magra intern SSD med lägre kostnader för extern lagring.

Blygsam grafik öka

Grafik har också varit större resurser att erbjuda Radeon Pro 560X med 4 gb GDDR5-minne på high end, och erbjuder upp till 2,6 TFLOPS prestanda.

Men även 13-tums MacBook Pro får ett anständigt grafik uppgradering, som drivs av en Intel Iris Plus Grafik 655 integrerade grafikkort med 128MB embedded DRAM, vilket är dubbelt så mycket som den tidigare generationen.

För dem som vill ha mer GPU-prestanda, är det värt att komma ihåg att dessa nya bärbara datorer också stöd eGPU teknik. För high-end-program såsom skapande av innehåll, VR, och även spel, lägga till en extern GPU till en MacBook Pro kan avsevärt öka prestanda.

Apple lagt eGPU stöd i macOS 10.13.4 och stöds på MacBook Pro-system som släpptes i år 2016 eller senare, iMac 2017 eller senare, och iMac Pro.

“Hej Siri” och T2-chip

Den uppdaterade MacBook pro kommer också att vara de första att stödja ” Hej Siri,” så att du har händerna fria tillgång till röst assistent.

Denna funktion, tillsammans med Touch-ID säkerhetsfunktioner och Tryck Bar som drivs av ett custom chip-Apple kallas “T2.”

Adjö MagSafe 2

MacBook Pro var den sista holdout för MagSafe 2-kontakten, men med denna uppdatera Apple laptop hela lineupen har gått över USB-C laddning.

MagSafe 2 var långt från perfekt, men det gjorde förhindra skador på den bärbara datorn. Bryta USB-port C och du tittar på att byta ut hela moderkortet.

Läs också: Apples Mac är i en “tråkig”, säger denna populära utvecklare: håller du med om? | Apple minns plötsligt Mac (eller minns du bryr dig om det) | Varför Mac-användarna egentligen inte frågan till Apple – | Införande av Mac mini Pro

Sant Tonen kommer till MacBook Pro

Den uppdaterade MacBook Pro datorer också komma med Äkta Tonen visar att ändra deras färg temperatur baserat på färgtemperatur i rummet, och nu Touch Bar kommer också att stödja Sant Tonen teknik.

Den Sanna Ton tekniken först gjorde ett framträdande i Apple-produkter på 9,7-tums iPad Pro tillbaka i 2016, innan man gör sin väg till iPad Pro 10.5 tum, iPad Pro 12.9-tums (2017), iPhone 8/8 Plus, och iPhone X.

Hörlursuttaget liv på

För port junkies där ute, du kommer vara glad att veta att konfigurationen är oförändrad, med att det finns fyra Thunderbolt/USB-C-portar erbjuder 40/10 Gbps bandbredd respektive, och en 3,5 mm hörlursuttag.

Ja, hörlursuttag kan vara död på iPhone, men den lever vidare med MacBook Pro.

Prestanda prestanda prestanda

Allt-i-allt, Apple säger att 15-tums modell kommer att ha en 70% prestanda ökning, och 13-tums modell som ska fördubbla sin prestanda.

Batteri kapacitet

Den högre högpresterande hårdvara helt klart behöver mer ström för att köra, eftersom Apple har stötte batteriets kapacitet i denna uppdatering. 13-tums MacBook Pro med Touch-ID har nu en 58-watt-timme litium-polymer-batteri, med ökat 83.6-watt-timme (från 54.5 – och 79-watt-timme, respektive).

Denna ökad batterikapacitet, dock inte leda till ökad batteritid, med Apple fortfarande hålla sig till den vanliga “upp till 10 timmar trådlöst internet/iTunes för uppspelning av videosekvens och upp till 30 dagars standby-tid.”

Apple har uppdaterat de tangentbord?

Det har varit ersättningskrav (tillsammans med grupptalan) som MacBook-tangentbord med “butterfly” – teknik för att vara mottaglig för skador från damm och skräp. Apple hävdar att den uppdaterade MacBook Pro datorer har en “tredje generationens fjäril tangentbord, men det verkar som att uppdateringen har mer att göra med att göra den bärbara datorn tystare än vad det gör med att göra den mer motståndskraftig mot skador från saker få in det.

Som sagt, Apple erbjuder nu ett fyra-års reparations-garanti på tangentbord, som bör gå några sätt att få lugn i sinnet.

Den Kraft Touch-styrplatta verkar oförändrad.

Priset man, vad om priset?

Jo, för bas modellen av både storlekar, priserna förblir desamma ($1.799 för 13-tums modell, och sek 2,399 för 15-tums modellen). Men, saker som 32GB RAM-minne och 4 TB lagringsutrymme snabbt lägga tusentals till detta.

Super-dimensionering till 2.9 GHz 6-core 8: e gen Intel Core i7-för en 2,9 GHz 6-core Intel core i9 som lägger till en extra $300, och stöta RAM från 16 gb till 32 gb lägger ytterligare $400.

Men det är förvaring som verkligen får ut av handen snabbt, med 4 TB alternativet lägg till en jättestor $3.200 till prislappen.

Läs också: Varför Mac-du vet har ingen framtid | Apple ökar prestandan på 13-, 15-tums MacBook pro – TechRepublic | Det borta! 2015 15-tums MacBook Pro försvinner från Apple Store – CNET | Bästa ultraportabla bärbara datorer för företag | Bästa bärbara datorer

Vad slutar?

Du får välja mellan Utrymme Grått och Silver.

Inlägga din nya MacBook Pro i läder

Ja, Apple gör läder ärmar för nya MacBook Pros, och de är prissatta på $179 för 13-tums-version, och $199 för 15-tums-version, och de kommer att erbjudas i brunt, blått och svart.

När den uppdaterade MacBook Pro datorer att gå på försäljning?

2018 MacBook Pro datorer fanns tillgängliga på dagen för offentliggörandet, 12 juli 2018.

Relaterade artiklar:

Är iOS 11.4 tömma din iPhone batteri?Kan Microsofts Surface Går att avsätta Apples iPad?iOS 11 tips: Hur man fixar trasiga Wi-Fi, Bluetooth och cellulära connectivitySeven utmaningar tech industryiOS 12 public beta: Ska du installera det?iOS-12/watchOS 5/tvOS 12: vilka enheter Som stöds?iOS 12: dold funktion som jag inte byta hur att ladda ner och installera iOS 12 betaYour iPhone är att spåra dina rörelser och lagra dina favorit platser hela tiden

Relaterade Ämnen:

Hårdvara

iPhone

Rörlighet

Smartphones

Tabletter

iOS

0