YouTube TV går ned (igen) under World Cup

0
26

YouTube-TV er i øjeblikket oplever en service nedbrud. Nedetid begyndte i dagens World Cup-kamp mellem Kroatien og England, mærkning anden gang i de seneste måneder, at den app har haft problemer i løbet af en høj-profil live event. I Maj, YouTube, TV havde en lignende tjeneste afbrydelser i løbet af NBA Eastern Conference Finalen.

YouTube siger, at det er “arbejder på at være oppe og køre igen ASAP.” I mellemtiden, bør du være i stand til at streame vm ved godkendelse med deres YouTube TV-legitimationsoplysninger inde Fox Sports Gå mobile app eller hjemmeside.

Flere af de store internet-TV-platforme har beskæftiget sig med udfald på de værst tænkelige tidspunkter for deres kunder. Simpelthen sat, er disse problemer, har brug for at stoppe sker, hvis YouTube-TV, Sling-TV, Hulu, DirecTV Nu, PlayStation Vue, og resten vil blive betragtes som levedygtig erstatninger for det traditionelle kabel. Kabel-og satellit-abonnenter ikke pludselig at finde sig selv ude af stand til at se vm — og dette er netop den slags ting, der vil holde mange mennesker i at skifte, selv med den ekstra fleksibilitet og fordele af streaming TV-tjenester, der burde ellers være at sætte dem foran den gamle model.

Gøre det bedre, på YouTube. Og alle andre.