Xbox is het krijgen van Dolby Visie ondersteunen

0
17

Microsoft bereidt zich voor om toe te voegen Dolby Visie ondersteuning aan de Xbox One S en de Xbox One X consoles. De aanvulling zal betekenen van Microsoft consoles lid worden van de Apple TV, 4K en Google ‘ s Chromecast Ultra als het alleen streaming-apparaten die momenteel ondersteuning voor zowel Dolby Visie en Dolby Atmos. Microsoft is het testen van de Dolby Visie ondersteunen met Xbox Insiders nu, en het lijkt te worden beperkt tot streaming apps voor nu. Netflix is een van de eerste apps worden bijgewerkt met Dolby Visie voor de Xbox One S en de Xbox One X, en het is niet duidelijk of Microsoft is van plan om dit uit te breiden naar Blu-ray discs.

Dolby Visie wordt algemeen beschouwd worden als superieur aan de huidige HDR10 steun gevonden op de Xbox. Dolby Visie past de helderheid en kleuren van scènes met metadata, en ondersteunt tot 12-bits kleurdiepte en hogere piek helderheid doelen dan HDR10. Hoewel je niet noodzakelijkerwijs zie direct het verschil op de huidige TV-sets, Dolby Visie ondersteuning (naast HDR10) op de Xbox Men maakt het meer voor de toekomst in de huidige HDR-normen oorlog. Microsoft ‘s belangrijkste rivaal console van Sony’ s PlayStation 4, nog steeds niet volledig ondersteunen Dolby Atmos of Dolby Visie.