Xbox-En er å få Dolby Visjon støtte

0
18

Microsoft forbereder å legge til Dolby Visjon støtte til sin Xbox One S og Xbox One X konsoller. I tillegg vil bety Microsofts konsoll bli med Apple TV i 4K og Googles Chromecast Ultra som bare streaming-enheter som støtter både Dolby Visjon og Dolby Atmosfære. Microsoft er å teste ut sin Dolby Visjon støtte med Xbox Innsidere akkurat nå, og det ser ut til å være begrenset til streaming apps for nå. Netflix er en av de første appene for å være oppdatert med Dolby Visjon for Xbox One S og Xbox One X, og det er ikke klart om Microsoft har planer om å utvide dette til Blu-ray-plater også.

Dolby Visjon er ansett for å være mer overlegne i forhold til gjeldende HDR10 støtte funnet på Xbox-En. Dolby Visjon justerer lysstyrke og farge av scener med metadata, og støtter opp til et 12-bits fargedybde og høyere topp lysstyrke mål enn HDR10. Selv om du ikke nødvendigvis ser en umiddelbar forskjell på dagens TV-apparater, Dolby Visjon støtte (sammen HDR10) på Xbox-En gjør det mer framtidsrettet i gjeldende HDR standarder krigen. Microsoft ‘ s viktigste rival-konsollen, Sony PlayStation 4, fortsatt ikke fullt ut støtter Dolby Au eller Dolby Visjon.