Web-browser Opera er afprøvning af en cryptocurrency tegnebog i sin Android app

0
25

Den web-browser Opera er test en indbygget cryptocurrency tegnebog i en privat beta af sin browser på Android, er det selskab, meddelte i dag. Tegnebogen første støtte ethereum, med støtte til andre mønter, at de kan forventes at komme senere. Ether investorer ved hjælp af Opera vil potentielt være i stand til lettere at få adgang til deres tokens, hvis funktion var at gå live.

Flytningen kommer måneder efter den hype omkring cryptocurrency har set døde og er endnu et eksempel på en mindre virksomhed, der forsøger at vokse cryptocurrency-venlige funktioner til at tiltrække brugere. Tidligere, Opera angivet sin bevidsthed om cryptocurrency og den seneste tilstrømning af svindel ved at indføre anti-cryptojacking software i sin web-browsere.

Billede: Opera

I øjeblikket, mens dette skrives, er de blog-indlæg, hvor Opera annoncerede nyheden er midlertidigt under vedligeholdelse. Vi er nået ud til Opera for mere information om hvorfor.