Undersøgelse hævder, Airbnb er fantastisk for dit nabolag ‘ s økonomi, hvis det er overvejende hvid

0
25

Airbnb gæster, der opholder sig i overvejende hvide kvarterer er mere tilbøjelige til at shoppe rundt på lokale virksomheder som restauranter end gæster, der bor i kvarterer, der er for det meste sort eller Hispanic, ifølge en ny undersøgelse fra forskere ved Purdue University.

Folk, der bruger hjem-udlejning af platform at bo i en stor by som New York, for eksempel, har en tendens til at spise på lokale restauranter tæt på, hvor de bor. Men denne effekt holder ikke rigtigt, når mere end halvdelen af kvarterets beboere var sort eller Hispanic, ifølge undersøgelsens forfattere.

“Airbnb har gjort gentagne påstande om, at det hjælper den lokale økonomi i sorte kvarterer”

“Airbnb har gjort gentagne påstande om, at det hjælper den lokale økonomi i sorte kvarterer, især i New York,” siger Mohammad Rahman, en Purdue University, professor og co-forfatter af undersøgelsen, i en erklæring, der gives til Washington Post.

Hans hold har trukket data fra Bureau of Labor Statistics, Folketællinger og Airbnb for 42 kvarterer i hele New York — de mest besøgte og aktiv Airbnb by i USA — sammen med 10 års værd af Yelp anmeldelser til 34,000 af byens restauranter. Målet var at se, hvordan tendenser i deling i hjemmet stablet mod tendenser med lokale restaurant beskæftigelse. De fandt, at de lovede økonomiske afsmitning ikke holde op på tværs af racemæssige linjer.

Kvarterer med en stærkt voksende befolkning af Airbnb-gæster typisk kunne se en vækst i mennesker, der arbejder for de lokale restauranter, sammen med en stigning i andelen af Yelp anmeldelser, som var en foranstaltning, som forskerne brugte til at bekræfte deres beskæftigelse resultater. Men disse resultater ikke bære over i de kvarterer, der var overvejende befolket af mennesker af farve, selv om Airbnb leje numre var lige så højt.

Den grund, som Rahman fortalte Washington Post, kan det være fordi en “ubehagelig virkelighed” er, at nogle besøgende, kan være mindre tilbøjelige til at gå rundt og tjekke de lokale virksomheder i disse kvarterer, selv om de kan blive draget til, hvordan overkommelige boliger er. I stedet Rahman tilføjet, kan de bare bruge Airbnb som et sted at sove ved slutningen af dagen, mens ride-delingstjenester, som Uber og Lyft tillade dem på rejse til andre kvarterer, og undgå at udforske, hvor de bor. Selvom denne første undersøgelse blev udført kun i New York, og senere udvidede det og fundet lignende mønstre i Austin, Chicago, Portland og San Francisco.

Denne undersøgelse er langt fra endelige

Disse resultater underminere Airbnb ‘ s mangeårige ry som en platform, der giver et økonomisk løft til det lokale samfund. Ifølge hjemmesiden, Airbnb-gæster “blive længere og bruge flere penge” i “diverse” kvarterer, de besøger, er mere end dobbelt så meget som en typisk besøgende. Selskabet hævder også, at dens NYC-baseret gæsterne bruge mere end 30 procent af deres penge i de kvarterer, de opholder sig i, og 95 procent af deres værter anbefaler, at det lokale erhvervsliv.

Denne undersøgelse (som stadig er et arbejdspapir) er langt fra udtømmende. Der er andre faktorer, bortset fra nærhed, der har indflydelse på, hvad restaurant, en person beslutter at besøge, ligesom den type af mad en person er i humør til, eller hvad de kan blive vant til i deres hjem, by, stat eller land. Og selvom Rahman, der anvendes Yelp anmeldelser for at sikkerhedskopiere de eksisterende offentlige data, vurderinger er stadig begrænset. Ikke alle, der besøger en restaurant, der efterlader en Yelp revision, og den undersøgelse, selv påpeget, at kun otte kvarterer af 42 stikprøven regnes for det overvældende flertal af Yelp besøgende anmeldelser i 2015.

Skæring undersøgelsen ud på 2015 er et andet stridspunkt virksomheden har med resultaterne. Airbnb ‘ s set skår af nye brugere på tværs af Queens og Bronx i løbet af de seneste tre år, det siger. Det har også taget skridt til at skabe relationer med de lokale virksomheder, herunder en nylig partnerskab med Queens Chamber of Commerce, som bragte værterne fra Jamaica område at mødes med ejere af nærliggende butikker og restauranter.

“Airbnb uden tvivl øger lokale virksomheder — Airbnb har genereret $2,8 milliarder i den økonomiske aktivitet i New York i 2016”, sagde selskabets repræsentant Nick Papas i en erklæring. “Men ved hjælp af en subjektiv og frivillige input som Yelp anmeldelser til at drage konklusioner på, hvad der foregiver at være en nøje analyse er forkert.” Som et resultat, sagde han, at undersøgelsen er “dybt fejlbehæftet.”