Telstra starter LTE-B installation med AFL app og Samsung-enheder

0
24

Nul

telstra-afl-lte-b-broadcast.png
(Billede: Chris Duckett/ZDNet)

Telstra har tændt LTE-Udsendelse (LTE-B), på tværs af sit netværk i et forsøg på at undgå overbelastning ved, at brugerne deler de samme data stream.

I første omgang, LTE-B er kun tilgængelig på Samsung S8 S9 og hænder, når du bruger AFL Live app. Telco medier fortalte torsdag, at flere applikationer og firmware-opdateringer til håndsæt til at give mulighed for LTE-B brug er i støbeskeen.

Mike Wright, Telstra group managing director af Netværk, fortalte ZDNet, at tærsklen for tårne til at skifte fra unicast til at bruge LTE-B er kun en håndfuld brugere.

“Business case dybest set siger, at der efter en eller to brugere, det er billigere at bruge broadcast. Faktisk lavede vi en business case for et par år siden, der sagde, at hvis 1 procent af trafikken kunne blive frigivet af 2020, ville det kunne betale sig [til sig selv],” fortalte han ZDNet.

Wright sagde telco vil gradvist at implementere teknologien i deres netværk, og er først og rettet mod områder med stærk trafik. I øjeblikket, det er at bruge LTE-B kun i weekenden, og skifte tilbage til unicast i løbet af ugen.

Skal læs: Key takeaways fra Telstra ‘ s nye strategi

Selv om LTE-B er i øjeblikket begrænset til tid, enheder og apps, Telstra sagde, at alle enheder, der kan flytte til udsendelse vil frigøre båndbredde for enheder låst til unicast.

“Vi er nu streaming live sports-indhold til en massiv base på omkring 1,2 millioner enheder, og sportsfans, forbruge 37 millioner minutters live indhold via vores apps på enhver given weekend”, sagde Wright. “Denne sæson, har vi set en samlet 58 procent stigning i kunder streaming spil. I nogle tilfælde, mere end det dobbelte af antallet af kunder, der har streamet, i forhold til samme clash sidste år.

“Som de seneste store sportsbegivenheder rundt omkring i verden har vist, at møde de massive toppe i efterspørgslen efter levende sportslige indhold tager omfattende end-to-end-netværk design kombineret med en omhyggelig netværk ledelse og strategiske investeringer.”

Går ud over live-transmission, Telstra sagde teknologi, der potentielt kunne udvides til at omfatte data streams såsom opdateringer, men ville være nødt til at blive bagt i enheden operativsystemer.

Telco sagde streaming gennem sin AFL app er vokset til det tredobbelte, da 2016 og ramte 143Gbps dette år.

“En af de største udfordringer for mobiloperatører rundt om i verden er, hvordan til at håndtere den stadigt stigende efterspørgsel efter data og video. LTE-B er en central del af løsningen-ikke gør det kun for at forbedre netværkets effektivitet, men vigtigst af alt forbedrer kundens oplevelse ved at levere en forbedret streaming oplevelse,” Wright tilføjet.

I henhold til nettet loadings fremgår af Telstra, peak trafik for AFL-streaming forekommer ikke på grand sidste dag eller i post-season, med brugere formentlig skifter tilbage til TV og større skærme.

Tidligere i denne uge, Wright meddelte, at han ville forlade Telstra i slutningen af September efter næsten 40 års tjeneste.

“Under Mike’ s vejledning, Telstra har været førende i implementering af ny netværk teknologier. Ved udgangen af September, når Mike vil være at træde ned til en velfortjent pause, nærmer vi os afslutningen af de vigtigste elementer i vores Netværk for det Fremtidige program, og Telstra vil være godt på vej til at implementere 5G,” Telstra COO Robyn Denholm sagde tirsdag.

Telstra i sidste måned afslørede, at det ville blive nedlagt 8.000 arbejdspladser midt i en omstrukturering program mærket Telstra2022, sammen med en reduktion af “2-4 lag af ledelse”, med 25 procent af den udøvende og mellemledere roller blive fjernet.

Relaterede Dækning

Telstra leder af netværk for at træde ned

Telstra leder af netværk Mike Wright har meddelt, at han vil træde ned.

Telstra toppe Optus og Vodafone i 4G-upload-hastigheder: OpenSignal

Upload-hastigheder på Telstra 4G netværk i gennemsnit 10.6 Mbps for de sidste tre måneder, med Vodafone kommer i anden række på 7,8 Mbps og Optus på 6,8 Mbps.

Telstra omstrukturere akser 8.000 arbejdspladser

Den Telstra2022 tre-årige program vil se 8.000 arbejdspladser skæres fra telco.

Telstra, der er til at indsætte 2Gbps 4G før udgangen af år

Spektrum refarming og ny teknologi til at være en 4G fundament for Telstra som 5G tilgange, dets leder af Netværk Mike Wright har fortalt ZDNet.

Telstra lancerer co-finansieret satellit-små celler produkt

Australien ‘ s etablerede teleselskab etiketter service fra satellit-baseret service som ‘4GX-lite”.

5G mobile netværk: Et cheat sheet (TechRepublic)

Som LTE-netværk bliver mere og mere mættede, mobile netoperatører er planlægning for 5G fremtiden. Her er, hvad erhvervsfolk og mobile brugere, der har brug for at vide om 5G.

Relaterede Emner:

Teleselskaber

Cloud

Tingenes Internet

Sikkerhed

Datacentre

0