Sirin Labs introduceert dual-screen design voor haar FINNEY blockchain smartphone

0
21

Nul

finneyfront-back.jpg

Sirin Labs’ FINNEY smartphone.

Afbeeldingen: Sirin Labs

Sirin Labs, het bedrijf dat twee jaar geleden gestart met de ultra-secure, ultra-dure ($14,800) Solarin smartphone, is nu de laatste hand gelegd aan het ontwerp en de specificatie van het volgende aanbieden. FINNEY lijkt erg op Solarin, maar kost bijna 15 keer minder ($999) en is voorzien van een tweede slide-touch scherm die een venster biedt op een embedded koude opslag crypto portemonnee. Het is dit, plus de extra functionaliteit die wordt geboden door Sirin OS — een security-gehard vork van Android 8.1 — dat ten grondslag ligt aan Sirin Labs’ beweren dat FINNEY is de “eerste-ooit blockchain smartphone”.

“Wij waren benieuwd wat voorkomt crypto-de valuta’ s van het raken van de massa-markt, en we identificeerden twee belangrijkste problemen,” Nimrod Kan, chief marketing officer bij Sirin Labs, vertelde ZDNet. “Niemand is rond veiligheid: voor de eerste keer in de geschiedenis, die gebruikers nodig hebben om de zorg van hun eigen activa, zonder de mogelijkheid om de aanpak van een centrale organisatie zoals een bank. Het andere grote probleem van de blockchain is de ervaring van de gebruiker: wij [crypto liefhebbers] krijgen onze cryptos, we weten waar ze te ruilen, wij begrijpen de technologie achter het — maar het is nog steeds iets dat wordt beschouwd als ingewikkeld voor de gemiddelde gebruiker.”

“De visie van Sirin Labs nu is de kloof te overbruggen tussen de blockchain economie en de grote markt, door in principe het aanpakken en oplossen van deze twee inherente problemen,” Kan verklaren.

ZIE: Hoe blockchain zal verstoren business (ZDNet speciale rapport) | Download het rapport als PDF (TechRepublic)

Evenals het koude opslag portemonnee, die wordt geactiveerd (of ‘warm’) wanneer FINNEY ‘s twee-inch Scherm Veilig uit dia’ s, Sirin OS biedt een multi-gelaagde cyber-protection suite met een gedrag-based intrusion protection system (IPS), beveiligde communicatie (spraak -, tekst-en e-mail), en multi-factor authenticatie. Andere belangrijke functies beschikbaar op de smartphone van de geplande lancering in November zal een Token Conversie Service (TCS) en een eigen DApp (decentrale toepassing) winkel naast de reguliere Google Play store.

“De TCS voorkomt de noodzaak voor gebruikers om te gaan en proberen te krijgen van de verschillende munten van de verschillende effectenbeurzen tijdens het gebruik van decentrale toepassingen,” zegt May. “Het gaat om een zeer naadloze ervaring: je wilt om te zwerven van de ene toepassing naar de andere, en ze vereisen allemaal verschillende lopers, maar u wilt niet de moeite van het proberen te krijgen van deze fiches van de verschillende effectenbeurzen.” Met Sirin Labs’ one-stop-shop TCS, de overdrachten en transacties die nodig is om een aankoop te doen met behulp van een muntstuk, dat is op dit moment niet in uw portefeuille gebeurt allemaal in real-time.

Fase twee van het FINNEY roll-out, in 2019, zal het toevoegen van een peer-to-peer (P2P) blockchain netwerk om verbinding te maken van de apparaten en het uitvoeren van de economie gebaseerd op Sirin ‘ s SRN token. “We hebben continu inspanningen voor de ontwikkeling van en de discussies met de Cardano team, en met de Jota-team en andere opkomende blockchain protocollen”, zei Kan. “We nodig hebben om te begrijpen wat is de meest schaalbare één, die kunnen maken dat de droom van het runnen van een volledig ecosysteem met blockchain en decentrale toepassingen-het kan er zelfs toe leiden dat in onze eigen blockchain netwerk” toegevoegd. Sirin Labs zal ook een SDK voor het inschakelen van de ontwikkeling van DApps die profiteren van een kosten-minder P2P-resource-sharing systeem.

finneymain.jpg

De 2-inch Scherm Veilig dia ‘ s uit de top van het FINNEY smartphone, het activeren van de geïntegreerde koude opslag crypto portemonnee.

Afbeeldingen: Sirin Labs

Hier zijn de specs voor het FINNEY smartphone, die zal worden geproduceerd door Foxconn:

finneyspecs.png
Afbeelding: Sirin Labs

Zoals u kunt zien, FINNEY heeft een perfect respectabele 2018 vlaggenschip smartphone spec, hoewel sommige gebruikers kunnen hopen op betere dan IP52 stof-en waterbestendigheid (5=’stof beschermd’, 2=resistent ‘druipend van het water’). Wanneer gevraagd over de mogelijke belasting die opgelegd worden door de crypto-portemonnee-subsysteem op de 3,280 mAh batterij, Sirin Labs’ co-CEO Zvika Landau gewezen dat, omdat het zal worden verbroken voor grootste deel van de tijd bij normaal gebruik, “het zal niet een reële impact op de consumptie van de macht”. Let wel dat er geen vermelding van het draadloos opladen.

Te financieren FINNEY, Sirin Labs gehouden een ICO gebaseerd op de SRN token, het verhogen van een totaal van $158 miljoen aan het eind van de koop op 26 December 2017. Wat voor soort mensen geïnvesteerd? “Het is een mix tussen instellingen en grote crypto beleggers — ongeveer tweederde in ons geval — en crowdsale,” zei Kan. En wie is de telefoon voor? “Als je deep-dive en proberen te begrijpen, wie is de ideale klant, ze zijn millennials,” antwoordde Mei.

Wat voor soort DApps doet Sirin Labs overwegen uitgevoerd op de blockchain ecosysteem? “We zijn voortdurend op zoek om te begrijpen wat er om de volgende generatie van decentrale toepassingen die massa-aangenomen”, zei Kan. “We zijn op zoek naar Uber-zoals blockchain bedrijven — de Brave browser, bijvoorbeeld, of consument gerichte apps zoals Cryptokitties.”

Outlook

Zal blockchain blijken de volgende killer-app voor smartphones? Sirin Labs wedden dat het zal, en is op zoek naar de vergunning zijn Sirin OS naar andere leveranciers, in een bewuste echo van Google ‘ s strategie met Android. Huawei is gemarkeerd als een potentiële Sirin OS licentiehouder, terwijl de HTC-widgets is een zeer vergelijkbare propositie — hoewel Sirin Labs leidinggevenden zou niet bevestigen of het Sirin OS aan boord.

Zoals hierboven opgemerkt, Sirin Labs verwacht dat de lancering van FINNEY in November tegen een kostprijs van rond de $999 (of het equivalent in de SRN-tokens), met Argentijnse voetbal superster Lionel Messi als het bedrijf het merk ambassadeur. Om te helpen bij het opbouwen van momentum achter FINNEY, Sirin Labs plannen te transformeren zijn winkel in Londen in een blockchain ‘kenniscentrum’ en open negen meer over de volgende 18 maanden, te beginnen met Tokyo en de verenigde staten.

Sirin Labs een geraamde omzet van 100.000 FINNEY eenheden voor het eerste jaar, en is zeker van plan “veel verder”, zegt co-CEO Landau. Wij kijken uit naar een hands-on test later dit jaar.

RECENTE EN GERELATEERDE INHOUD

Hoe Blockchain Zal Verstoren Business
Blockchain heeft de potentie om het herschrijven van de economie en het evenwicht tussen sectoren. Het heeft ook specifieke toepassingen voor de onderneming.

Sirin Labs lanceert ultra-secure, ultra-dure Solarin smartphone
Het is de ‘mooiste’ en ‘meest veilige’ telefoon ooit gemaakt, de maker van de vorderingen.

Facebook heeft ICO verbod, maar laat ‘goedgekeurd’ cryptocurrency advertenties
Het sociale netwerk heeft getweaked zijn financiële product scam verbod, nu waardoor advertenties die bevordering van cryptocurrency en gerelateerde inhoud van het pre-goedgekeurde adverteerders.

SEC directeur zegt Ethereum niet vallen onder de securities regulation
De prijs van de cryptocurrency steeg na de AMERIKAANSE waakhond gemengd in het debat.

Coinbase toevoegen Ethereum Klassiek tot uitwisseling binnen maanden
De prijs van Ethereum Classic is sterk gestegen, in reactie op de aankondiging.

Stijgende smartphone prijzen prompt kopers om telefoons meer, buy refurbished apparaten (TechRepublic)
Als de prijs van het vlaggenschip smartphones klimt verleden van $1.000, consumenten houden hun telefoons voor langere tijd en kopen meer gereviseerde apparaten, volgens een nieuw rapport van IDC.

Verwante Onderwerpen:

Blockchain

iPhone

iOS

Mobiliteit

Hardware

Beoordelingen

0