Samsung Note 9 gelekte poster bevestigt hoofdtelefoonaansluiting en de gouden kleur van de S-Pen (update: de prijs)

0
24

Samsung Note 9 is in het nieuws. De volgende phablet van Samsung gelanceerd gaat worden op 9 augustus. In de vorige post hebben we onthulde de specs samen met een gerenderde afbeelding van de telefoon. Voor het bevestigen van de geruchten, dankzij een twitter bericht door @UniverseIce, we hebben een echte poster van de Galaxy Note 9.

Zoals u kunt zien, de Opmerking 9 wordt voorzien van een hoofdtelefoon aansluiting. Naast deze, de plaatsing van de camera is ook meer als de Galaxy S9+ met de vingerafdruk scanner verplaatst naast. De gouden kleur van de S-Pen is ook een gerucht te voorzien van Bluetooth-connectiviteit en een batterij.

Update: De prijs van het apparaat is nu geopenbaard is door een poolse website. Deze informatie komt uit een Samsung medewerker die deelnamen aan een pre-briefing voor het apparaat. Het is wel verstaan dat de basis variant van de Noot 9, 6GB RAM en 128 gb opslag kost ongeveer USD 1158.

bron
bron