Samsung Not 9 läckt affisch bekräftar hörlursuttag och gyllene färg S-Pen (uppdatering: priset)

0
25

Samsung Not 9 är i nyheterna. Nästa phablet med Samsung kommer att lanseras den 9 augusti. I tidigare inlägg har vi avslöjat specifikationer tillsammans med en renderad bild av telefonen. För att bekräfta de rykten, tack vare ett twitter-inlägg av @UniverseIce, vi har en faktisk affisch av Galaxy Note 9.

Som du kan se, Not 9 har ett hörlursuttag. Förutom detta, kamerans placering är också fler som Galaxy S9+ med fingeravtrycksläsare flyttade bredvid. Den gyllene färg S-Pen är också ryktas att funktionen Bluetooth-anslutning och ett batteri för att driva den.

Uppdatering: priset på enheten är nu avslöjas av en polsk hemsida. Denna information kommer från en Samsung-medarbetare som deltog i en pre-briefing för enheten. Det är underförstått att basen variant av Not 9 med 6GB RAM och 128GB lagring kommer att kosta runt USD 1158.

källa
källa