Samsung heeft geen reden om de lancering van de Galaxy S10 op de CES 2019

0
23

Samsung Samsung

Een ander jaar, een nieuwe ronde van geruchten en praten over de Samsung omhoog te duwen de lancering tijdsbestek van de volgende Galaxy S telefoon. Sommige commentatoren zijn er van overtuigd dat Samsung zal de Galaxy S10 op de CES in 2019, waarop januari 8-11, die zou komen bijna twee maanden eerder dan de Galaxy S9 lancering van dit jaar. Niet alleen kan ik niet verwachten dat dit gebeurt, maar ik zie ook geen bewijs van de reden waarom Samsung zou overwegen.

Galaxy S9+ and Note 9 Galaxy S9+ and Note 9

De verkoop van de Galaxy S9 en S9+ misschien niet zo sterk zijn geweest als sommigen hadden verwacht, maar ze zijn nog steeds grote — schattingen van de omzet meer dan 30 miljoen eenheden voor het jaar zijn nog steeds enorm, en Samsung ‘ s totale winst nog steeds op een jaar-op-jaar basis. Op zoek naar de eenvoudige cijfers van het Samsung heeft geen echte stimulans om te versnellen van de tijdlijn om de lancering van een opvolger van een eerder dan gebruikelijk. De Galaxy Note 9, komen in het begin van augustus, zal er ook een hobbel te verkopen als de onderneming hoofden in de vakantie kwartaal.

Om eerlijk te zijn naar de verkeerde analisten, de Galaxy S10 zal waarschijnlijk op de CES in 2019, maar daar niet in het openbaar. Grote beurzen bieden een grote kans voor bedrijven om eigen bijeenkomsten over huidige en toekomstige producten, en de discussies tussen de Samsung en de verschillende partners zijn geen uitzondering hier. Dat de Galaxy S10 is waarschijnlijk te starten in de buurt van het einde van februari of begin Maart, de telefoon(s) zal zijn substantieel afgerond en in productie in het begin van januari — perfecte timing om te voldoen aan met de vervoerders, accessoire-makers en dergelijke (onder de voorwaarden van de anonimiteit, natuurlijk) om het nieuwe apparaat of op zijn minst praten over de mogelijkheden.

Samsung Galaxy Note 9 geruchten: Release date, specs, prijs en mogelijkheden!

Zo ver als openbare aankondigingen gaan, de CES is de soort toon die past bij de aankondiging van de aanstaande Galaxy X. Huidige gerucht heeft het dat de CES wordt het toneel voor Samsung om te pronken met de nieuwe Galaxy X phone, althans in bepaalde capaciteit. Terwijl ik nog vrij sceptisch dat Samsung zou aankondigen zo ‘ n interessant en dramatisch futuristische apparaat voorafgaand aan de lancering van de reguliere Galaxy S10, deze show maakt veel meer zin voor een Galaxy X type apparaat dan een Galaxy S10.

De CES is niet alleen te vroeg, maar het is het helemaal mis gelegenheid voor een reguliere telefoon te lanceren.

De CES is meer over het tonen van nieuwe en interessante technologie, om te praten over de algemene strategie van de onderneming en waarin de toekomst van de bedrijven, in plaats van alleen het heden. Het is het type van de show waar we prototypes en samples weergegeven, maar niet volwaardig mass-market producten. De CES is absoluut beroemd voor het produceren geweldig ogende producten die nooit maken het naar de markt. Waarom forfaitaire je klaar-om-te-verkopen Galaxy S10 met duizenden bedrijven in alle lancering gek producten over de hele elektronica-industrie? Samsung is een bedrijf dat groot genoeg is om de opdracht van haar eigen ruimte, een eigen tijd en de volle aandacht van een groot deel van de media en het publiek, wanneer zij lanceert een telefoon.

De Galaxy S10 zelf kan spannend en verrassend in vele opzichten, maar bij het van start is volledig voorspelbaar — naar het verleden, CES, en kijken naar het einde van februari de tijd frame.