Rachio 3 Smart Sprinkler hands-on: Intelligente watering gecontroleerd door uw telefoon

0
21

Nul

We houden van onze groene gras hier in Washington en sommige HOAs vereisen een minimaal niveau van het water te onderhouden beteugelen beroep en houden gazons van het ontsteken van gemakkelijk. Ik heb het besproeien van de tuin voor de laatste paar maanden, terwijl u thuis bent, op kantoor, op zakenreis, op vakantie met de Rachio 3 Smart WiFi sprinkler systeem en het gras ziet er geweldig uit met een minimum aan verspilling.

Rachio 3 verbeteringen

Ik heb eerder nam een kijkje bij de tweede generatie Rachio systeem, zodat de upgrade naar deze nieuwe versie werd uitgevoerd in ongeveer vijftien minuten met een enkele kabel verbindingen en een paar schroeven bevestigd aan mijn garage muur.

Deze derde generatie Rachio Smart WiFi Sprinkler biedt de volgende functies en verbeteringen ten opzichte van de tweede generatie:

Premium Weer Intelligence Plus (hyperlocal juistheid, de continue monitoring, uitgebreide gegevens). Ondersteunt dual-band Wi-Fi (2,4-GHz En 5 GHz). Easy-press-aansluitingen ondersteunen van 14-22 American Wire Gauge (AWG). Op het toestel Uitvoeren, Onderbreken en Overslaan knoppen. Compatibel met Rachio Draadloze Flow Meter.

Aansluiten en instellen

Na het installeren van de Rachio 3, heb ik aangesloten op mijn Google WiFi-netwerk en installatie van mijn drie zones via de app. De setup-wizard leidt u door het instellen van elke zone. Dit proces bestaat uit het benoemen van de zone, inclusief een foto van de zone, het kiezen van de zone type (grassen, struiken, bomen, diverse bloemen en tuin opties), spray type (rotor, vaste, mondstuk, mijnheer, bubbler, emitter, en drip-regel opties), bodemtype (zand, leem, klei, slib en mengsels van deze), blootstelling aan de zon (6-8 uur, 4-6 uur 2-4 uur, of 2 of minder) en helling (flatscreen, lichte, matige, en steil). Geavanceerde instellingen onder vermelding vierkante meter dat de zone beslaat, wortel diepte, efficiëntie, en meer.

Na uw zones zijn ingesteld en getest, het is dan tijd voor het instellen van de watering schema. Schema opties zijn vast, flex maandelijks en flex dagelijks. De besparing toeneemt als de overgang van vast naar flex. U kunt opgeven op welke dagen mag je/verlangen om water uit een specifieke dagen, en even/oneven interval. Ik heb er ook voor kiezen om mijn watering voltooid, voordat de zon opkomt, dat heb ik altijd gedaan en is de aanbevolen tijd van Rachio.

Aan het begin van het seizoen, ik had vast geselecteerd als mijn standaard voor alle drie de zones. Ik ben aan het experimenteren geweest met flex maandelijkse en flex dagelijks in een poging om te verhuizen naar flex dagelijks. We willen onze groene gras voor het uiterlijk, maar meer voor het comfort van de blote voeten in de tuin, dus het is interessant om te zien wat de balans tussen flexibiliteit en de gewenste besparingen kunnen worden.

Sommige gebieden hebben de strikte beperkingen van het water, vooral in jaren met droogte aanwezig zijn, zodat in deze gebieden zijn de vaste optie kunt u volledig de controle en het bewijs van de naleving. Gelukkig, het water is vrij talrijk in de Staat Washington zo kunnen we de intelligentie van de software van de controle van de sprinklers. Zelfs wanneer een vast schema is geselecteerd, kunt u nog steeds kiezen voor de toepassing van regen overslaan, bevriezen overslaan, wind slaan, verzadiging overslaan en seizoensgebonden shift-opties.

Fietsen en genieten opties behoren handmatige cyclus en genieten, smart cycle, en geen fietsen en te genieten. Ik koos voor de smart cycle optie die zal water een zone voor een beetje en ga dan terug tot de zone voor de afwerking van de volledige tijd na het laten van het water genieten in de bodem. De eerste week na het gebruik van deze optie werd ik gevloerd door de lange periode van tijd en dacht dat mijn gazon was eigenlijk gedrenkt veel langer dan een uur. Dit gebeurde niet omdat de verstreken tijd in de pauze tijd op het water te laten weken in het oppervlak, dus schrik niet als u kiest voor smart cycle en lange tijden in de geschiedenis.

Het dagelijks gebruik en ervaringen

Een van de belangrijkste nieuwe functies van de Racho 3 is Weer Intelligence Plus. Dit betekent dat het systeem biedt de prognoses binnen een 36 voet straal van uw huis zodat u de meest nauwkeurige voorwaarde toegepast om uw huis of kantoor. Gezien de grote verschillen tussen de omstandigheden net mijlen van elkaar verwijderd zijn hier in Washington hyperlocation technologie is fantastisch. Rachio maakt gebruik van uitgebreide satelliet, radar, en de gegevens van het weerstation van meer dan een kwart miljoen bronnen. Ik heb nog een dolende beregeningscyclus en ben benieuwd hoe deze presteert in de late zomer, wanneer er meer regen wordt weergegeven.

Zo ver in juli, ik heb het gered 260 liter water meer dan wat gepland was dankzij de Rachio software, die is bijna negen procent van de totale gebruikt dus dat is een mooie besparingen zou dat niet zijn gerealiseerd zonder dat de Rachio. Het is waarschijnlijk dat ik bespaard heb nog meer te wijten aan het hebben van de Rachio 3 in plaats van de handleiding sprinkler systeem dat is geïnstalleerd in mijn huis vier jaar geleden door de builder.

U moet in staat zijn om genoeg kosten te besparen op het gebruik van water in een paar van de seizoenen, afhankelijk van de omgeving en water kosten. Volgens de tarieven voor mijn lokale water-district, een vermindering van 900 liter per maand komt neer op een besparing van ongeveer $15, – per maand, zodat de Rachio 3 zou kunnen betalen voor zichzelf na 15 maanden.

De Rachio 3 kan worden geregeld via Amazon Alexa, Google-Assistent, Samsung Smart Dingen, Nest, IFTTT, Wink, Control4, Nexia, en anderen. Met Google Startpagina apparaten gepositioneerd rond mijn huis vind ik Google Assistent nuttig zijn voor de controle van mijn sprinkler systeem. Het is geweldig om snel te schakelen op de achtertuin sprinklers als ik zie dat mijn familie liggend in de zon op het gras.

Rachio biedt nu ook een leak detection sensor die geplaatst kan worden in uw sprinkler suppy lijn. Door mijn specifieke lijn configuratie, ik was niet in staat om uit te testen deze sensor dus geen enkele persoonlijke ervaring mee. De sensor regelt debiet en het detecteren van lekken van gevoelige Vortex Technologie, direct uitgeschakeld zones als er een lek is gedetecteerd, en biedt lek meldingen, zodat planten en gras ontvangen van de juiste hoeveelheid water.

Prijs en beschikbaarheid

De Rachio 3 is nu beschikbaar voor $229.99 voor ondersteuning tot 8 zones en $279.99 voor 16 zones. De draadloze flowmeter accessoire is geprijsd op $119 koopt u los van de Rachio 3 of $99, – een bundel add-on. Een outdoor behuizing kan ook worden aangeschaft voor $29.

Verwante Onderwerpen:

Beoordelingen

Pc ‘ s

Servers

Opslag

Netwerken

Datacenters

0