NEC introduceert Indische onderzeese kabel

0
24

Nul

chennai-nec-subsea-cable.jpg
(Afbeelding: NEC)

NEC heeft gekozen voor het bouwen van andere onderzeese kabel, deze keer tussen de Hogere en de Indische eilanden van de Andaman en Nicobar, na het winnen van een opdracht van de Indiase regering enterprise Bharat Sanchar Nigam Beperkt (BSNL).

Onder de bestelbon, NEC Technologies India zal verantwoordelijk zijn voor het ontwerpen, de engineering, leveren, installeren, testen en implementeren van de telecommunicatie-submarine cable system. Het moederbedrijf van NEC Corporation zal de vervaardiging van de optische kabel en helpen bij de installatie.

De ruim 2300 km kabel land in Chennai, Rangat, Long Island, Havelock, Port Blair, Little Andaman, Car Nicobar, Kamorta, en Grote Nicobar, met de capaciteit om 100Gbps optische golven.

“De kabel systeem zal de A&N Eilanden met voldoende bandbreedte voor het ondersteunen van voice en data-aansluiting die het mogelijk maken dat de implementatie van e-governance-initiatieven, zoals de oprichting van ondernemingen en e-commerce faciliteiten,” NEC zei.

“Het systeem zal je ook helpen om onderwijsinstellingen in het delen van kennis, en zal een belangrijke rol spelen in het besturen van de ‘Digitale India’ visie, een campagne gelanceerd door de regering van India om ervoor te zorgen dat de regering de diensten beschikbaar worden gesteld aan burgers elektronisch.”

Eerder deze week, NEC ook aangekondigd om verkozen te worden tot de bouw van de nieuwe 16.000 km baai naar Baai Express Kabel Systeem (BtoBE), dat wordt gefinancierd door een consortium, waaronder Facebook, Amazon Web Services (AWS) en China Mobile International sluit Singapore en Hong Kong met de Verenigde Staten.

NEC zei de onderzeese kabel systeem, bestaande uit meerdere paren optische vezel, zal gebouwd worden op basis van “de meest geavanceerde optische onderzeese apparatuur voor de overdracht van” de Guangdong-Hong Kong-Macau Bay en San Francisco Bay gebied.

“De BtoBE, de landing op drie locaties verspreid over de Stille Oceaan, is zo ontworpen dat eenmaal voltooid, kunt u deze ten minste 18Tbs van de capaciteit per vezel paar”, NEC Corporation, general manager van de Onderzeeër Network Division Toru Kawauchi zei op maandag.

BtoBE is gepland om te worden voltooid door Q4 in 2020, en zal betrekking hebben op de langste afstand, zonder regeneratie, volgens NEC.

In Maart, NEC werd ook getekend voor de bouw van de 10,500 km 144Tbps Zuidoost-Azië Japan 2 kabel (SJC2), dat 11 landing stations in Singapore, Thailand, Cambodja, Vietnam, Hong Kong, China, Zuid-Korea, Taiwan en Japan.

De SJC2 kabel, die zal worden gemaakt van acht paren optische vezels, wordt gebouwd door een consortium, waaronder China Mobile International, Chunghwa Telecom, Chuan Wei, Facebook, KDDI, Singtel, SK Broadband, en VNPT.

NEC vorig jaar bovendien begon de bouw van drie 100Gbps onderzeese kabel links om de connectiviteit te bieden aan Palau, Yap, Chuuk eilanden in samenwerking met Belau Submarine Cable Corporation en de Micronesische regering, samen met de 3,900 km, 100Gbps Hong Kong-Guam onderzeese kabel systeem terug in 2016, als gevolg te worden afgerond in het vierde kwartaal van 2019 met een ontwerpcapaciteit van bijna 50Tbps.

In November 2016, NEC ook voltooide de bouw van de regio Azië-Pacific Gateway (APG) onderzeese kabel tussen China, Hong Kong, Japan, Zuid-Korea, Maleisië, Taiwan, Thailand, Vietnam en Singapore, die voorziet in een capaciteit van meer dan 54Tbps.

De APG-fibre-optic onderzeese kabel — eigendom van een consortium van telecommunicatie luchtvaartmaatschappijen, waaronder China China Telecom, China Unicom en China Mobile; het japanse NTT Communications; Zuid-koreaanse KT Corporation en LG Uplus; Singapore StarHub; het taiwanese Chunghwa Telecom; Thailand KAT; Maleisië ‘ s Global Transit Communicatie; en Vietnam Viettel en VNPT — stukken 10,900 km in de regio.

NEC heeft ook gewerkt aan onderzeese kabel technologie voor de productie van hogere snelheden en lagere latency, Kan het aantonen van de kunstmatige intelligentie (AI) tech dat het gezegd kan een upgrade van de spectrale efficiëntie in de SNELLER onderzeese kabelsysteem 6 bits per seconde per hertz voor een capaciteit van meer dan 26Tbps — meer dan twee en een half keer de capaciteit oorspronkelijk gepland, zonder extra natte plant capex.

De 10.000 km SNELLER onderzeese kabel systeem zal ook aansluiten op de west kust van de Verenigde Staten en Azië, de landing in Japan en bestaat uit zes vezels paren en gebruik te maken van 10Gbps-wave technologie.

De aankondiging volgde NEC vorig jaar aantonen snelheden van 50,9 Tbps over onderzeese kabels van maximaal 11.000 km op een enkele optische vezel door middel van het gebruik van C+L-band erbium-doped optische vezel versterkers, ten bedrage van snelheden van 570 petabits per seconde kilometer.

Azië-Pacific onderzeese kabels

De Australische regering Coral Sea onderzeese kabel, gebouwd door Vocus te sluiten Australië, Papoea-Nieuw-Guinea en de salomonseilanden en gefinancierd door de Vocus’ Australië-Singapore-Kabel (ASC)Vocus’ Noord-West-Kabel Systeem (NWCS) tussen Darwin en de Haven HedlandSouthern Cross Kabels VOLGENDE onderzeese kabelsysteem tussen Australië, Nieuw-Zeeland en de Verenigde Staten, wordt gebouwd door SubPartnersThe Trident onderzeese kabel systeem aansluiten van Perth met Singapore via IndonesiaThe Jupiter onderzeese kabel aansluiten van de verenigde staten, Japan, en de Filippijnen en wordt gebouwd door een consortium, waaronder Facebook, Amazon, SoftBank, NTT Com, PLDT, en PCCWThe Hawaiki onderzeese kabel tussen Australië, Nieuw-Zeeland, en de USSuperloop ‘s Hong Kong cableTelstra’ s Hong Kong Amerika (HKA) kabel tussen Hong Kong en de USTelstra de Stille oceaan, Licht, Kabel-Netwerk (PLCN) tussen Hong Kong en de USGoogle Japan-Guam-Australië (JGA) kabel systemThe Azië-Pacific Gateway (APG) onderzeese kabel aansluiten China, Hong Kong, Japan, Zuid-Korea, Maleisië, Taiwan, Thailand, Vietnam en Singapore, eigendom van een consortium met inbegrip van China Telecom, China Unicom, China Mobile, NTT Communications, KT Corporation, LG Uplus, StarHub, Chunghwa Telecom, KAT, Global Transit Communicatie, Viettel, en VNPT, en wordt gebouwd door NECThe Zuidoost-Azië Japan 2 kabel (SJC2), dat 11 landing stations in Singapore, Thailand, Cambodja, Vietnam, Hong Kong, China, Zuid-Korea, Taiwan en Japan, wordt gebouwd door NEC en gefinancierd door een consortium, waaronder China Mobile International, Chunghwa Telecom, Chuan Wei, Facebook, KDDI, Singtel, SK Broadband, en VNPTThe baai naar Baai Express Kabel Systeem (BtoBE), het aansluiten van Singapore en Hong Kong en de VS, wordt gefinancierd door een consortium, waaronder Facebook, Amazon Web Services (AWS) en China Mobile International, en wordt gebouwd door NEC

Verwante Onderwerpen:

India

Smartphones

Mobiele OS

Veiligheid

Hardware

Beoordelingen

0