Murda Beatz sang Fortnite er en #1 Sejr Royale

0
26

Fortnite: Battle Royale er uden tvivl det største spil på planeten. Spillere i World Cup er at bruge sin dans for at fejre mål; Drake og Marshmello, to af musikkens største navne, er både ivrig spillere, og Epic Games, det selskab, der skabte Fortnite, er raking i et sted mellem $200 og $300 millioner per måned. Mens masser af musikere elsker det spil, de fleste er ikke at skrive sange om at spille det. I dag, Pitchfork fremhævet Murda Beatz, en Canadisk rap producent, der “er blevet frygtløs i sin brug af prøver.” Beatz ‘ s seneste prøve er rippet direkte fra Fortnite hovedmenu tema sang.

Med Yung Forbud, Ski Mask Nedturen Gud, og Lil Yachty over bundløs bas hits, “Fortnite” er en anderledes optimistisk papirstop. De rappere, peber Murda track med henvisninger til genstande i spillet, ligesom den universelt elskede AR-riffel, og den bizarre Boogie Bombe, der gør hvem som helst ‘ s hit danse ukontrollabelt. (Jeg bør nok også opmærksom på, at nogle af referencerne er cartoonishly seksuelt eksplicitte. Det er ikke for folk med sarte ører.)

Ligesom sin navnebror, “Fortnite” er en bop. Det er legende, samarbejdsorienteret, og blot almindelig dum. Det gør det til et perfekt akkompagnement til en session med din squad, uanset om det er i spil eller IRL.