Murda Beatz sang Fortnite er en #1 Seier Royale

0
30

Fortnite: Battle Royale er udiskutabelt den største spillet på planeten. Spillere i World Cup bruker sin dans for å feire mål; Drake og Marshmello, to av musikkens største navn, er begge ivrige spillere, og Epic Games, selskapet som skapte Fortnite, er raking i et sted mellom $200 og $300 millioner kroner per måned. Mens mange av musikere som elsker spillet, de fleste ikke å skrive sanger om å spille det. I dag, Pitchfork uthevet Murda Beatz, en Kanadisk rap produsent som “har blitt uredd i sin bruk av prøvene.” Beatz siste eksempel er dratt direkte fra Fortnite hovedmeny tema sang.

Med Yung Forbud, Ski Maske Nedgangen Gud, og Lil Yachty over cavernous bass treff, “Fortnite” er en nifs fengende papirstopp. Den rappere pepper Murda er spor med referanser til gjenstander i spillet, som universelt elsket ARR rifle og bisarre Boogie Bombe, som gjør, og hvem er rammet dans ukontrollert. (Jeg burde kanskje også oppmerksom på at noen av referansene er cartoonishly seksuelt eksplisitt. Det er ikke for folk med sarte ører.)

Som sin navnebror, “Fortnite” er en bop. Det er lekende, samarbeidende, og bare ren dum. Som gjør det til et perfekt akkompagnement til en økt med troppen din, enten det er i spillet eller IRL.