Murda Beatz sång Fortnite är en #1 Seger Royale

0
49

Fortnite: Battle Royale är utan tvekan det största spelet på planeten. Spelarna i Vm är med sina danser för att fira mål; Drake och Marshmello, två av musikens största namn, är både ivrig spelare, och Episka Spel, företaget som skapade Fortnite, är att håva in någonstans mellan $200 och $300 miljoner per månad. Medan många musiker som älskar spel, de flesta är inte att skriva låtar om att spela det. Idag, Pitchfork markerade Murda Beatz, en Kanadensisk rap-producent som “har blivit orädd i sin användning av prover.” Beatz senaste provet är rippade direkt från Fortnite main menu theme song.

Med Yung Förbud, Uthyrning av Mask Nedgången Gud, och Lil Yachty över mullrande bas träffar, “Fortnite” är en spöklik upbeat jam. Rappare peppar Murda låt med referenser till saker i spelet, som den universellt älskade ÄRR gevär och bisarra Boogie Bomb, vilket gör att vem hit dansa okontrollerat. (Jag bör nog också observera att vissa av referenserna är cartoonishly sexuellt explicit. Det är inte för folk med känsliga öron.)

Liksom sin namne, “Fortnite” är en bop. Det är lekfullt, samverkande, och bara vanlig fånig. Detta gör det till ett perfekt komplement till en session med din trupp, oavsett om det är i ett spel eller IRL.