Microsofts senaste Windows-10 ‘Redstone 5″ – test bygga lägger massor av nya Anteckningar funktioner

0
19

Noll

Den senaste testversionen av Microsoft Windows, 10 ‘Redstone 5″ innehåller ett gäng nya funktioner, särskilt för Anteckningar.

notepadnewfeatureswin1017713.jpg
Kredit: Microsoft

(Som många läsare här vet, jag bor i Anteckningar, så jag notera dessa med en blandning av spänning och bävan, med tanke på Anteckningar enkelhet är det som håller mig kommer tillbaka.)

Men innan gettting att alla Notepadness, det är värt att notera att Microsoft har från och med Bygga 17713, som släpptes i juli 11, nu är kluven Redstone 5 i sin egen gren, i förberedelse för nästa Windows-10 har release. För nu, de som valt att “Hoppa Före” ring sätts tillbaka i “Snabba Ring,” med “Hoppa Före” alternativ tillfälligt försvinner från Inställningar. Microsoft kommer att vara re-opening Hoppa Framåt “under de kommande veckorna”, och kommer att kräva att de som vill välja att göra det igen.

I dagens Windows-10 prov bygga, Microsoft att lägga till nya alternativ för att hitta/byta funktion i Anteckningar. Det finns en ny möjlighet att göra wrap-around sök/ersätt för att hitta dialogrutan, och Anteckningar också kommer ihåg tidigare värden och staten kryssrutorna för att automatiskt fylla i dem nästa gång användarna öppna “Sök” – dialogrutan.”

Det finns även ett alternativ som ger snabba sms: a zoomning (under Visa >Zoom). Den aktuella zoomnivån visas i statusfältet. Anteckningar är också att få möjlighet att visa rad-och kolumn-nummer när word-wrap är aktiverad.

Andra nya Anteckningar tillägg med detta bygger, enligt Microsoft:

Förbättrad prestanda när du öppnar stora filer i NotepadSupport för Ctrl + Backsteg för att radera den tidigare wordArrow nycklar nu korrekt avmarkera texten först innan du flyttar cursorWhen att spara en fil i Anteckningar, rad och kolumn nummer inte längre återställas till 1

Det finns ett antal andra nya funktioner i dagens bygga, inklusive stöd för biometri (Windows Hej för Företag) för Azure Active Directory-och Active Directory-användare som vill verifiera att en fjärrskrivbordssession.

Det finns också en ny “Web Sign-In” funktion som gör det möjligt för Windows-inloggning stöd för icke-ADFS externa leverantörer, såsom SAML. (Web-Inloggning fungerar bara på Azure Active Directory-gick Datorer.) En ny “Snabb-Inloggning” alternativet är utformad för att aktivera de med delade eller gäst Windows 10 St för att logga in snabbare.

Windows Defender Ansökan Guard (WDAG) har ett uppdaterat användargränssnitt insidan av Windows Security avsnitt av denna utgåva. Fristående användare kan installera och konfigurera sin WDAG inställningar utan att behöva ändra Registret Viktiga inställningar, bland andra funktioner.

Microsoft är förfina inställningar i Kanten för att tillåta användare att kontrollera autoplay behörigheter på en per-site basis. Med detta bygger också Microsoft har lagt till en ny ordbok funktion för att tillåta användare att slå upp definitioner av viktiga ord inuti en sida eller ett dokument. Och det finns nya alternativ i verktygsfältet i de PDF-Läsare i Kanten av Bygga 17713.

En fullständig lista över funktioner, fixar och kända problem ingår i dagens blogg inlägg.

Windows 10 Redstone 5, sannolikt även känd som 1809, förväntas att börja rulla ut till vanliga användare runt oktober 2018.

Windows-10

Windows-10 efter tre år: En kraftigt förbättrad rapport kort

Windows 10 how-to: Ed Bott är gratis teknisk support och felsökning

Microsoft Surface $400 iPad rival har Intel Pentium, Windows 10, tyder på riktmärken

Förvänta dig inte Microsoft ‘ s Andromeda detta år… eller kanske någonsin

Relaterade Ämnen:

Microsoft

Affärssystem

Windows

St

Recensioner

0