Microsofts nyeste Windows-10 ‘Redstone 5’ test build tilføjer masser af nye Notesblok funktioner

0
18

Nul

De nyeste test-udgave af Microsoft ‘ s Windows-10 ‘Redstone 5’ indeholder en masse nye funktioner, især for Notesblok.

notepadnewfeatureswin1017713.jpg
Kredit: Microsoft

(Som mange læsere her, ved, at jeg bor i Notesblok, så jeg bemærke, at disse med en blanding af spænding og ængstelse, da Notesblok enkelhed er hvad der holder mig kommer tilbage.)

Men før gettting til alle Notepadness, det er værd at bemærke, at Microsoft har, som af Bygge 17713, blev udgivet i juli 11, nu kløvet Redstone 5 i sin egen afdeling, som forberedelse til den næste Windows-10 feature-udgivelse. For nu, er dem, der har valgt at “gå Videre” ring er ved at blive sat tilbage i den “Hurtige Ring,” med “Videre” mulighed for midlertidigt at forsvinde fra Indstillinger. Microsoft vil blive re-åbning Spring Fremad “i de kommende uger,” og vil kræve, at de, der ønsker at deltage i at gøre det igen.

I dagens Windows-10 test build, Microsoft er at tilføje nye muligheder for at find/erstat funktionen i Notesblok. Der er en ny mulighed for at gøre wrap-around find/erstat til at finde ud dialog, og Notesblok også vil huske tidligere indtastede værdier og staten afkrydsningsfelter, så der til automatisk at udfylde dem næste gang brugerne til at åbne “Find” dialogen.”

Der er også en indstilling, der tillader hurtig tekst-zoom (under Vis >Zoom). Den aktuelle zoom-niveau, vil blive vist i statuslinjen. Notesblok også får muligheden for at vise linje og kolonne numre, når tekstombrydning er aktiveret.

Andre nye Notesblok tilføjelser med dette build, i henhold til Microsoft:

Forbedret ydeevne, når du åbner store filer i NotepadSupport for Ctrl + Backspace for at slette det forrige wordArrow nøgler nu korrekt fravælge teksten først, før du flytter cursorWhen gemmer en fil i Notesblok, linje-og kolonnenummer ikke længere nulstillet til 1

Der er en række andre nye funktioner i dag er at opbygge, herunder støtte for biometri (Windows Hej for Erhvervslivet) til Azure Active Directory Active Directory-brugere, der ønsker at godkende en fjernskrivebord-session.

Der er også en ny “Web Log-In” – funktion, der gør det muligt for Windows-logon understøttelse til ikke-ADFS federated udbydere, såsom SAML. (Web Log-in virker kun på Azure Active Directory-sluttede Stk.) En ny “Fast Sign-in” – mulighed er designet til at aktivere dem med fælles eller gæst Windows-10 Stk for at logge på mere hurtigt.

Windows Defender Program Guard (WDAG) har en opdateret brugergrænseflade inde i Windows-Sikkerhed-afsnit i denne udgivelse. Standalone-brugere kan installere og konfigurere deres WDAG indstillinger, uden at du behøver at ændre i Registreringsdatabasen Centrale indstillinger, blandt andre funktioner.

Microsoft er at finjustere indstillinger i Kanten for at give brugerne mulighed for at kontrollere autoplay tilladelser på en per-site basis. Med dette build, Microsoft har også tilføjet en ny ordbog funktion at give brugerne mulighed for at se op definitioner for de vigtigste ord inde i en side eller et dokument. Og der er nye valgmuligheder på værktøjslinjen i PDF-Læser i Kanten af Bygge 17713.

En komplet liste over funktioner, rettelser og kendte problemer, der er inkluderet i dagens blog-indlæg.

Windows 10 Redstone 5, også sandsynligt, at være kendt som 1809, forventes at begynde at rulle ud til mainstream brugere omkring oktober 2018.

Windows 10

Windows 10 efter tre år: En stærkt forbedret report card

Windows 10,-til: Ed Bott ‘ s gratis teknisk support og fejlfinding

Microsoft Surface $400 iPad-rival har Intel Pentium, Windows 10, benchmarks, der tyder på,

Må ikke forvente, at Microsoft ‘ s Andromeda i år… eller måske nogensinde

Relaterede Emner:

Microsoft

Virksomhedens Software

Windows

Pc ‘ er

Anmeldelser

0