Microsoft ‘ s samarbejde Whiteboard app kommer til Windows 10, iOS og web

0
26

Microsoft lancerer sin fælles Whiteboard app på Windows 10 i dag, og lovende versioner til iOS og web snart. App ‘en har været i preview til Windows 10 i de sidste syv måneder, og det er nu ved at blive gjort bredt tilgængelig på Pc’ er sammen med en ny version til web og iOS-enheder. Whiteboard lader brugere tage noter på et virtuelt whiteboard, der kan deles og redigeret med andre i realtid på tværs af enheder.

Alle kan få adgang til app ‘ en, men samarbejder med flere mennesker, mindst én person i gruppen har brug for et Office 365-abonnement. Whiteboard understøtter rentegning på Windows-10 så tonehoveder som på Overfladen Pen kan bruges til samarbejde rentegning, geometri anerkendelse, tabel konvertering, og automatisk tabel skygge. Whiteboard-brugere har brugt app ‘ en til at skrive ud proces strømme, oprette tabeller i fællesskab, og brainstorm-præsentationer.


Mens en iOS-app er debuterede snart, Whiteboard team arbejder også på en Android version for fremtiden. Det er ikke klart, præcis hvornår, der vil være tilgængelige, men web-version af Tavle vil arbejde på Android mobile enheder i den mellemliggende tid. Microsoft har ikke begrænset sin Tavle app til en bestemt browser, og alle de store browsere er understøttet.

Der er ingen teknisk begrænsning på, hvor mange mennesker kan samarbejde på Whiteboard, men Microsoft er mærkeligt at begrænse web-og iOS-versioner til en Office 365 kommercielle konto i øjeblikket. Whiteboard deltagere behøver ikke at bruge en pen til at tegne eller anmærke, tastatur og touchscreens er også understøttet, så alle moderne enheder vil være i stand til at gøre brug af app ‘ en. Microsoft har også planer om at integrere Whiteboard i sin Microsoft-team chat app, og bringe app til sin Overflade Hub-enhed.

Whiteboard er baseret på Microsoft ‘s overtagelse af Forsætlig Software sidste år, og den software maker har arbejdet på at integrere denne software til Microsoft’ s produkter. Forsætlig Software blev grundlagt af Charles Simonyi, der var en tidligere chief software architect hos Microsoft. Simonyi forlod Microsoft i 2002, efter at bidrage til at skabe Office-programmer som Excel og Word.