Microsoft ‘ s nieuwste Windows-10 ‘Redstone 5’ test build voegt veel nieuwe functies Kladblok

0
24

Nul

De nieuwste test build van Microsoft ‘ s Windows 10 ‘Redstone 5’ bevat een aantal nieuwe functies, vooral voor Kladblok.

notepadnewfeatureswin1017713.jpg
Credit: Microsoft

(Zoals veel lezers hier weten, ik woon in Kladblok, dus ik ben noteren deze met een mix van opwinding en onrust, gegeven Kladblok eenvoud is wat houdt mij terug te komen.)

Maar voordat met alle Notepadness, het is de moeite waard op te merken dat Microsoft heeft, als van Bouwen 17713, uitgebracht op 11 juli, nu gevorkte Redstone 5 in de eigen gemeente, en in voorbereiding voor de volgende Windows-10 functie-release. Voor nu, zijn degenen die ervoor gekozen in het “Overslaan” ring wordt terug gezet in de “Snel Ring,” met het “Overslaan” optie tijdelijk verdwijnen van de Instellingen. Microsoft zal de re-opening Overslaan “in de komende weken,” en zal vereisen dat degenen die willen om een opt-in om dit opnieuw te doen.

In de huidige Windows-10 test build, Microsoft is het toevoegen van nieuwe opties om de zoek/vervang functie in Kladblok. Er is een nieuwe optie om dit te doen wrap-around zoeken/vervangen om het dialoogvenster zoeken en Kladblok ook zullen herinneren van eerder ingevoerde waarden en de staat van selectievakjes, zodat automatisch vullen ze de volgende keer gebruikers openen het “Vinden” dialoogvenster.”

Er is ook een optie zodat u snel tekst in te zoomen (onder Beeld >in-en Uitzoomen). De huidige zoom-niveau wordt weergegeven in de statusbalk. Kladblok is ook steeds de mogelijkheid om regel-en kolomnummers als word-wrap is ingeschakeld.

Andere nieuwe Kladblok toevoegingen met deze build, volgens Microsoft:

Verbeterde prestaties bij het openen van grote bestanden in NotepadSupport voor Ctrl + Backspace voor het verwijderen van de vorige wordArrow toetsen nu juist hef de selectie op eerste tekst voor het verplaatsen van het cursorWhen het opslaan van een bestand in Kladblok, de regel en kolom nummer niet meer teruggezet naar 1

Er zijn een aantal andere nieuwe functies in de huidige bouw, inclusief ondersteuning voor biometrie (Windows Hallo for Business) voor Azure Active Directory-en Active Directory-gebruikers die willen om te verifiëren op een extern bureaublad-sessie.

Er is ook een nieuwe “Web Sign-In” functie die het mogelijk maakt Windows-aanmelding ondersteuning voor niet-ADFS federatieve aanbieders, zoals SAML. (Web Sign-in werkt alleen op Azure Active Directory-kwam-Pc ‘ s.) Een nieuwe “Fast Sign-in” – optie is bedoeld om mensen met een gedeelde of een gast-Windows-10-Pc ‘ s aan te melden sneller.

Windows Defender Toepassing Guard (WDAG) heeft een vernieuwde user interface aan de binnenkant van de Windows Security sectie van deze release. Standalone-gebruikers kunnen installeren en configureren van hun WDAG instellingen zonder te wijzigen registersleutel instellingen, onder andere functies.

Microsoft is aan het verfijnen van de instellingen in de Rand om gebruikers te controleren voor automatisch afspelen machtigingen op een per-site basis. Met deze build, Microsoft heeft ook nog een nieuwe dictionary-functie om gebruikers te zoeken definities voor de belangrijkste woorden in een pagina of document. En er zijn nieuwe opties op de werkbalk in de PDF-Reader in de Rand van het Bouwen van 17713.

Een volledige lijst van features, bugs en bekende problemen is opgenomen in de huidige blog post.

Windows 10 Redstone 5 waarschijnlijk ook bekend als 1809, wordt verwacht dat de uitrol van de mainstream-gebruikers rond oktober 2018.

Windows 10

Windows 10 na drie jaar: Een sterk verbeterde report card

Windows 10 how-to: Ed Bott van de gratis technische ondersteuning en probleemoplossing

Microsoft Surface $400 iPad rivaal Intel Pentium, Windows 10, benchmarks raden

Verwacht niet dat Microsoft ‘ s Andromeda dit jaar… of misschien ooit

Verwante Onderwerpen:

Microsoft

Enterprise Software

Windows

Pc ‘ s

Beoordelingen

0