Microsoft oppdaterer Windows Notisblokk-appen for første gang i år

0
27

Microsoft gir sin Notatblokk-appen for Windows er en overraskende mengde nye funksjoner. Mens programvaren gigantiske har ikke oppdatert Notisblokk for år, den neste Windows-10 oppdateringen inkluderer noen svært etterspurte tillegg. Microsoft er klart lytte til Windows-10-brukere som bruker notisblokk for utvikling, logger, eller enkel tekst manipulasjon.

Du vil snart være i stand til å gjøre vikle rundt søk og erstatt sammen med muligheten til å zoome inn tekst ved å holde nede ctrl-tasten og bruke musehjulet for å zoome inn og ut. Microsoft er også å legge til i utvidet linje slutter støtte, slik at Unix/Linux linjeslutt (LF) og Macintosh linjeslutt (CR) er støttet i Notisblokk. Statuslinjen vil nå være aktivert som standard i Notisblokk, og det inkluderer muligheten til å vise linje og kolonne tall når word-wrap er aktivert.


Microsoft er også endelig å legge inn ctrl+alt + backspace støtte for å slette en tidligere ord i Notisblokk, og ytelse for store filer. Du kan nå også søke etter ord på Bing gjennom Notisblokk ved ganske enkelt å klikke på dem for å få et nytt alternativ. Microsoft Notisblokk tillegg følg selskapet oppdatere sin Windows-Konsollen for første gang på 20 år, og overraskelsen tillegg av Linux command line til Windows-10.

Disse nye Notisblokk funksjoner vil vises i oppdateringen for tiden er kodenavnet Redstone 5, som forventes å lanseres senere i år. Microsoft er nå legger siste hånd på verket på den neste store Windows-10 oppdatering, men det vil ikke inkluderer populære kategorier (Sett) – funksjonen for File Explorer og andre programmer.