Microsoft kampe Slap med en gratis version af sit Hold chat app

0
25

Microsoft er ved at indføre en gratis version af Microsoft Hold i dag, selskabets Slap konkurrent. Microsoft Hold oprindeligt lanceret tilbage i November 2016 med ingen gratis eller freemium niveauer for virksomhederne til at opgradere fra. Mens 200,000, at virksomhederne nu bruge Microsoft-team, en mangel på en gratis version gjort det svært for små virksomheder og freelancere til at bruge Microsoft-team, da det var begrænset til et Office 365-abonnement. Det er alt ændrer sig den dag i dag med lanceringen af en gratis version af Microsoft Hold, og det er nu blevet endnu større konkurrence til Slap.

Den gratis version af Holdene vil omfatte støtte til op til 300 personer, ubegrænset chat-beskeder og søg. Microsoft er, at de fleste af Holdene funktioner, du ville forvente, med nogle grænser for at skubbe folk i retning af et Office 365-abonnement. Den gratis version har indbygget lyd-og videoopkald til grupper, og endda ubegrænset app integrationer til at tilføje apps som Trello til Microsoft-team. Microsoft er selv sådan aktiveres gæsteadgang, så alle kan deltage i en gratis Microsoft-team server. Microsoft er også begrænse team file storage til 10GB, med 2 gb personlig opbevaring for hvert medlem.

Slap ‘ s gratis version er begrænset til 10.000 søgbare beskeder, 10 app integrationer, 5GB fil opbevaring, ingen gæste konti, og kun 1:1 video chats. Forholdsvis, den gratis version af Microsoft Hold ser meget færre restriktioner end Slack er gratis tilsvarende, så længe du holder dig til 300 personer eller mindre.


Slack vil have flere grunde til at frygte, at Microsoft nu

Microsoft holder sin centrale Microsoft-team integration af fuld desktop-versioner af Office-programmer som Word og Excel er begrænset til dets betalt Office 365-abonnementer. Den gratis version af Microsoft Hold vil omfatte web-versioner af de programmer fra Office Online.

Microsoft ‘s Office Online-apps er ikke så kraftig som selskabets desktop-versioner, men de har gradvist forbedret for virkelig at konkurrere mod Google’ s G-Suite konkurrence. Forbedret samarbejde i realtid støtte har hjulpet, og Microsoft er selv genopbygge web-versioner for at få dem til at løbe hurtigere og opdatere dem med en Flydende Design-overhaling.

Microsoft Hold’ gratis version vil være tilgængelig i dag på 40 forskellige sprog, og hvis du rammer en af de grænser, så du kan opgradere til et Office 365-abonnement, som starter på $5 per bruger per måned. Microsoft har også været tweaking sine Teams software til at omfatte baggrundssløring til video opkald, cloud optagelser af møder, og inline oversættelse af meddelelser til team medlemmer, som taler forskellige sprog.

Denne nye gratis version af Teams, der virkelig vil sætte yderligere pres på Slack, som viste, at det var nervøse af Microsoft med en helsides avisannonce. Slack har nydt godt af at nå nye nystartede virksomheder, små virksomheder, og andre virksomheder, der ikke er afhængige af Windows eller Office. Microsoft ‘ s nye gratis lag af Holdene kunne appellere til disse mindre virksomheder og konkurrere med Slæk i denne afgørende del af markedet.