Microsoft allerede arbeider på neste generasjons operativsystem?

0
24

av Martin Brinkmann 12. juli 2018 i Microsoft – 6 kommentarer

Windows-10 er et grunnleggende skifte fra Microsoft sin tidligere praksis med å utvikle og slippe operativsystemer for klient-og server-enheter.

Windows som en Tjeneste endringer utviklingen og utgivelsen modellen ved å publisere en kontinuerlig strøm av-funksjon oppdateringer til operativsystemet motsetning til publisering funksjonen oppdateringer oppdateringspakker eller individuelle oppdateringer.

Microsoft lanserer to funksjonsoppdateringer per år som innføre endringer, nye funksjoner og forbedringer for Windows 10 enheter. Oppdateringer blir levert til Windows Insider enheter først før de er presset til privatkunder enheter og senere på enheter som kjører Pro-eller Enterprise-versjoner av Windows-10, forutsatt at de har blitt konfigurert til å forsinkelse funksjon oppdateringer.

Microsofts Neste-Generasjons operativsystem

microsoft next generation os

En fersk pressemelding av Synaptics, som heter, Synaptics, AMD Samarbeide på Enterprise-Klasse Biometrisk PC-Sikkerhet for Neste Generasjon Microsoft-Operativsystemet, tyder på at Microsoft jobber med en neste generasjons operativsystem allerede (oppdaget av Günter Født).

Pressemeldingen avslører ikke mye om Microsofts Neste-Generasjons operativsystem, annet enn at det vil støtte Enterprise-Klasse Biometrisk PC-Sikkerhet og at Microsoft ser ut til å fungere på en “biometrisk sikkerhet OS” som inneholder Windows Hei.

Synaptics Incorporated (NASDAQ: SYNA), den ledende utvikleren av human interface løsninger, sammen med AMD, kunngjorde i dag en felles initiativ som fokuserer på å levere en ny industri benchmark i svært secure biometrisk fingeravtrykk autentisering for enterprise/kommersiell og forbruker bærbare Pc-er basert på neste generasjon AMD Ryzen™ Mobile-plattformen, og Microsofts neste-generasjons operativsystem. Samarbeidet bringer et nytt nivå av sikkerhet for AMD-baserte bærbare datamaskiner ved å utnytte Synaptics’ unike FS7600 Match-i-Sensor™ fingerprint sensor-teknologi med kraftig AMD Ryzen Mobile prosessorer, og Microsofts kommende biometrisk sikkerhet OS, inkludert Windows Hei.

Pressemeldingen etterlater mange spørsmål ubesvart. Microsoft avslørte i 2015 at Windows-10 vil være den siste operativsystem, men det betydde bare at Microsoft ville ikke gi slipp på en Windows 360 tre år etter generell tilgjengelighet.

Neste-generasjon Microsoft-operativsystemet kan bare være en referanse til en fremtidig versjon av Windows 10 at Microsoft utvikler seg. Tatt i betraktning at AMD-baserte bærbare datamaskiner drevet av Ryzen Mobile og Windows Hei er nevnt i pressemeldingen, det virker sannsynlig at dette faktisk er tilfelle.

Windows-10, vil bli støttet til minst 2025 i henhold til Microsoft (selv om støtten er ikke garantert for individuelle maskinvarekonfigurasjoner). Du kan sjekke ut vår oversikt over de nyeste Windows-oppdateringene og oppdateringspakkene her.

Jeg vil ikke utelukke utvikling av neste generasjons operativsystem, men hvis det virkelig er tilfelle, ville det trolig være en spesialisert operativsystem slik som Microsoft ville ikke ha det for å konkurrere direkte med Windows-10.

For å oppsummere det: Microsofts neste-generasjons operativsystem er mest sannsynlig en referanse til fremtidige versjoner av Windows-10 og ikke et helt nytt operativsystem som Microsoft utvikler seg.

Nå er Du: Hva tror du Microsofts Neste-Generasjons operativsystem refererer til?