Mercedes-Benz, der selv kører taxa pilot kommer til Silicon Valley i 2019

0
28

Daimler og automobildele leverandør Bosch pilotprojekt i form af en gratis self-køre-ride-andel service i San Francisco Bay-området, der starter i anden halvdel af 2019, er de virksomheder, annoncerede i denne uge. Ved brug af en tilpasset version af NVIDIA ‘ s autonomt køretøj, teknologi, de to selskaber vil tilbyde ture i modificeret Mercedes-Benz biler langs forvalgte ruter. Ingen yderligere detaljer blev givet om placeringen eller størrelsen af den retssag, som de selskaber, der sagde, at kontrakter, der stadig arbejdes med.

Daimler er stadig bestemme, om den vil tilbyde ture i Mercedes S-klasse biler, V-Klasse, vans, eller begge dele. Der vil være en sikkerhed driver til stede i hvert enkelt køretøj, og Daimler der sidder med et rat og pedaler til nu (i modsætning til GM ‘ s planer for sin autonome Chevy Bolte).

“Vælg ruter i en by beliggende i San Francisco Bay i Silicon Valley.”

Mercedes-Benz og moderselskabet Daimler har arbejdet på en række selvkørende projekter i fortiden, der spænder fra futuristiske koncepter (som F-015 eller Smart Vision EQ) til flere praktiske forsøg på at udvikle noget til den kortsigtede (som Daimler ‘ s semi-automatiseret Freightliner lastbil). Men det ville være første gang, at enten virksomheden har tilbudt noget, der ligner en taxi service.

Til at tage udfordringen op og blive selvstændigt at navigere byens gader — hvor end denne by kan være — Daimler har henvendt sig til NVIDIA, som er blevet en af de førende udbydere af såkaldt “hjerner” af autonome biler. Daimler siger, at det vil bruge nogle af NVIDIA ‘ s Kørsel Pegasus autonome teknologi, men det er ved at udvikle nogle af sin egen hardware og software til styring af bilerne.

“Autonome kørsel er langt den største revolution af mobilitet. Det er også en af de største udfordringer nogensinde, i bilindustrien,” Uwe Keller, lederen af Daimler ‘ s autonome kørsel division, sagde på et opkald med journalister. “Næppe nogen virksomhed i verden, som kan imødekomme denne udfordring alene i øjeblikket.”

Ud over de oplysninger, Daimler og Bosch siger, at de ikke kan dele meget mere om den, der selv kører pilot. De selskaber, der ikke ville kommentere på, hvor mange biler, der vil blive anvendt, hvor mange ture det planer om at tilbyde, eller endda præcis, hvor forsøget finder sted — men der er ikke mange muligheder, der er baseret på det sprog, virksomheder pressemeddelelse. I henhold til, at de biler, der vil køre “vælg ruter i en by beliggende i San Francisco Bay i Silicon Valley.”

Hvad retssagen ender med at ligne, Daimler og Bosch vil ikke være de første til at tilbyde forlystelser i semi-autonome-eller fuldautomatisk biler. Waymo er allerede pendulfart rundt villige deltagere i et par byer i USA, Lyft har været tilbyder rider i Las Vegas, og en start kaldet Rejse er at give dem i en Florida pensionering fællesskabet. Det første forsøg af denne art, der drives af NuTonomy, åbnet i Singapore i 2016.