Is Apple de voorbereiding van een massale hardware vernieuwen?

0
25

Nul

Als u al geduldig te wachten totdat Apple voor het vernieuwen van een aantal van de veroudering van de hardware, u hoeft niet te wachten veel langer voordat ze in staat zijn om neer te zetten wat geld in ruil voor een paar glimmende nieuwe hardware.

Moet lezen : niet kopen deze producten van Apple (juli 2018 edition)

Volgens TF International Securities analist Ming-Chi Kuo, en zoals gerapporteerd door 9to5Mac heeft Apple een aantal grote hardware vernieuwen op de manier die vele apparaten die met het einde van dit jaar.

​Is Apple preparing to release updated iPhones, iPad Pros, Macs, Apple Watches, and AirPods?

Is Apple aan het voorbereiden voor de release bijgewerkt iPhones, iPad pro ‘ s, Macs, Apple Horloges, en AirPods?

TF Internationale Effecten

Hier is een overzicht van wat Kuo zegt binnenkomt op de hardware voor:

Drie bijgewerkt iPhones – Deze bestaat uit een 5,8-inch OLED-iPhone, een super-sized 6,5-inch OLED-iPhone Plus, en een goedkopere 6.1-inch LCD iPhone.Twee bijgewerkt iPad Voors – Volgens het rapport zullen er nieuwe 12,9 – en 11-inch iPad Professionals met Face ID-technologie.Een aantal nieuwe Macs – Volgens Kuo de iMac, MacBook Pro, MacBook, Mac Mini krijgt een vernieuwing van de MacBook Air wordt mogelijk vervangen door een nieuwe goedkope laptop. Nieuwe Apple modellen Bekijken – Deze worden gerapporteerd te 1.57-inch 1.78-inch schermen en voorzien van verbeterde warmte-tarief detectie. AirPower-lader – Deze draadloze lader die werd aangekondigd in September van vorig jaar, dat kunnen gelijktijdig opladen van een iPhone, een Apple-Horloge, en de AirPods koffer kon eindelijk worden vrijgegeven. AirPods – Deze hebben gekletst voor nu even tijd.

Zal al deze hardware worden onthuld op hetzelfde moment als de nieuwe iPhone zal waarschijnlijk in September of zal Apple verspreid over meerdere gebeurtenissen in de aanloop naar de feestdagen?

Zie ook:

Is iOS 11.4 het ledigen van uw iPhone batterij? Kan Microsoft ‘s Surface Gaan onttronen Apple’ s iPad? iOS 11 tip: Hoe te repareren van gebroken Wi-Fi, Bluetooth en mobiele connectiviteit Zeven uitdagingen voor de tech-industrie iOS-12 publieke beta: Moet je installeren? iOS-12/watchOS 5/tvOS 12: Welke apparaten worden ondersteund? iOS-12: De verborgen functie die ik niet schakelen onHow te downloaden en installeren van iOS-12 beta Uw iPhone is het bijhouden van uw bewegingen en het bewaren van uw favoriete locaties alle tijd

Verwante Onderwerpen:

Hardware

iPhone

Mobiliteit

Smartphones

Tablets

iOS

0