India dreigt ‘stijve’ straffen als netneutraliteit goedgekeurd: Rapport

0
23

Nul

De Indiase regering heeft woensdag ingestemd met de beginselen van netneutraliteit, gericht op het verstrekken van burgers met onbeperkte en niet-discriminerende online toegang, De Times of India heeft gemeld.

Het rapport bevat een handvol uitzonderingen op de netneutraliteit regels, waaronder de “nieuwe opkomende” – diensten, zoals autonoom rijden en tele-medicine of remote-diagnostische diensten die door hun aard kan het nodig zijn een prioriteit internet rijstroken en sneller dan normaal.

Verwacht wordt echter, dat een commissie zal worden op zoek naar verdere uitzonderingen voor kritieke diensten.

Een “multi-stakeholder” lichaam, bestaande uit voornamelijk ambtenaren van de overheid, telecom operators, internet service providers (Isp ‘ s), en degenen die betrokken zijn bij het Internet van de Dingen platforms, zal ook gevormd worden aan de monitor en het afdwingen van netneutraliteit

“Eventuele afwijkingen en overtredingen van de regels van netneutraliteit — die in werking treden bijna onmiddellijk — zal worden voldaan met strenge straffen,” Ministerie van Telecommunicatie secretaris Aruna Sundararajan wordt geciteerd als het vertellen van de tijd.

Netneutraliteit is het ideaal dat alle verkeer op het internet verdient hetzelfde niveau van prioriteit. Niets kan worden gesmoord, prioriteit, geblokkeerd of anderszins verstoord, wat betekent dat het de verantwoordelijkheid is op de Isp ‘ s voor de behandeling van vrij verkeer.

Om ervoor te zorgen dat ze doen, voorstanders zeggen dat de behoeften van de regering om het internet te reguleren.

Gratis PDF: netneutraliteit: Alle informatie die je moet weten (TechRepublic)

Onder de Indiase specifieke wetten, de Times meldt dat de mobiele operators, internet providers en voor sociale media en internet bedrijven kunnen niet deelnemen aan, of zoek een preferentiële behandeling.

Het nultarief platforms hebben ook geblokkeerd zijn in India.

Sundararajan zei ook dat de publicatie die internet beheer van het verkeer door de mobiele bedrijven worden gecontroleerd in het kader van de nieuwe regeling.

“De telecom afdeling beslist over het beheer van het verkeer regels, en zal trachten de aanbevelingen vanuit de sector regelgever TRAI [Telecom Regulatory Authority of India] op dezelfde,” ze verluidt toegevoegd.

De EDUCATIE in 2016 afgewezen een plan — “Gratis Basics” — door Facebook te bieden gratis toegang tot bepaalde services gecontroleerd; echter, de Indiase regering een halt toeroepen aan het programma over de zorgen die Facebook geschonden netneutraliteit door het verstrekken van alleen kiest voor de online content gratis.

In November, TRAI gehouden onderneming op haar netneutraliteit houding.

“Het internet van vandaag is een geweldig platform voor innovatie, startups, banking, government toepassingen, zoals health, telemedicine, onderwijs en landbouw,” TRAI voorzitter, RS Sharma, zei bij de tijd.

“Uit een Indiase context, India heeft een grote bevolking, grote dingen gaan gebeuren op het internet. Het is belangrijk dat dit platform open worden gehouden en vrij en niet cannibalised.”

VORIGE EN AANVERWANTE DEKKING

Een laatste schot op netneutraliteit in 2018

De Senaat vergadering nieuw leven in te blazen netneutraliteit, maar de kans is Troef Republikeinen zullen terug de FCC en netneutraliteit zal sterven.

Terwijl India beschermt netneutraliteit, een Indiase oorsprong Amerikaanse probeert te vernietigen het

India telecom regulator TRAI heeft uitgegeven regels om duidelijk te beschermen netneutraliteit de beginselen van het Trump benoemd en FCC stoel Ajit Pai is goed op weg om het ontmantelen van het in de verenigde staten.

TRAI regels uit Facebook is Gratis Basics project in India

Service providers overtreden van de regels wordt bestraft, volgens de Telecom Regulatory Authority of India.

De australische consumer watchdog geeft ONS moet actief netneutraliteit wetten

Door een hoger niveau van concurrentie in Australië, ACCC chair Rod Sims niet nodig voor antipodean netneutraliteit wetten.

Netneutraliteit: Een cheat sheet (TechRepublic)

Doet internet service providers hebben een recht tot gasklep bepaald verkeer? Dat is de vraag die in het hart van netneutraliteit, en hier is alles wat u moet weten over het.

Verwante Onderwerpen:

India

CXO

Overheid

Veiligheid

0