Hvor kan man købe BlackBerry-NØGLE2

0
25

BlackBerry NØGLE2 er ikke en smartphone for alle, men for fans af BlackBerry-mærket, eller dem, der blot vil have deres fysiske tastatur tilbage, det er den go-to valg, hvis du køber en ny telefon i 2018.

Hvis du bor i USA eller Canada, og er interesseret i at få en NØGLE2 for dig selv, vi har sammensat en guide til, hvor præcis du kan afhente telefonen. Vi vil løbende opdatere denne som mere info bliver tilgængelig, men for nu, lad os springe lige ud i det.

Usa

Den NØGLE2 endnu ikke er offentliggjort for alle luftfartsselskaber, men BlackBerry er ved at gøre det tilgængeligt låst op gennem flere kanaler. Det er op til pre-order nu, og vil blive efterfulgt af fuld salg på juli 13. Den AMERIKANSKE ulåst NØGLE2 er designet til brug på T-Mobile og at&T, samt deres forudbetalte datterselskaber — så nej, der er ikke støtte til Verizon eller Sprint her.

Amazon

Amazon er opladning $649 til ulåst NØGLE2, i enten sølv eller sort. Hvis du ønsker at finansiere dit køb, Amazon byder på 12-måneders ingen interesse for betalinger ved køb på over $599.

Se på Amazon

Bedste Køb

Hvis du foretrækker at købe fra de Bedste Køb, du kan få enten farven på NØGLE2 fra BestBuy.com for de samme $649 pris. Best Buy har ikke forpligtet til at have den NØGLE2 i butikkerne, i hvert fald i starten, men der er 12-måneders ingen interesse for finansiering til køb af $399 eller mere.

Se på Best Buy

Canada

Bell

Den første Canadiske luftfartsselskab er på vores liste, Bell, sælger den NØGLE2 for så lidt som $99.99 CAD, hvis du køber den på en 2-årig periode med mindst 1 gb data på din konto, og et minimum på $80/måned per bruger.

Alternativt kan du betale $299.99 med en 2-årig periode og 1 gb data med et minimum af $70/måned per bruger eller skallen ud $874.99 med ingen langsigtede krav.

Se på Bell

Rogers

Rogers er også bære den BlackBerry-NØGLE2, og hvis du køber telefonen med en 2-års Premium+ Tab, kan du kun betale $95 på forhånd.

Den umiddelbare omkostninger stiger du vælge mindre dyre månedlige priser, og hvis du beslutter dig for at købe den NØGLE2 direkte fra Rogers, du vil være udgifter $799.

Se i Rogers

SaskTel

Flytter over til SaskTel, du kan afhente NØGLE2 for så lidt som $99.99 + $10/måned med Plus Pricing, når du køber telefonen på en 2-år Plus Pricing Tale og Data plan.

Prisen går op til $299.99 når du får NØGLE2 med en almindelig 2-årig Tale og Data plan, hvis du beslutter at gå hver måned, forudbetalt, eller købe telefonen uden nogen form for plan, er du nødt til at aflevere $799.99.

Til at hjælpe med at afbøde, at omkostninger, SaskTel tilbyder en $150 credit + værdi af telefonen, når du handler i din gamle telefon og købe KEY2. Denne kampagne er gældende gennem 31 juli, så sørg for at drage fordel af det hellere før end senere!

Se på SaskTel

TELUS

I forhold til TELUS, priser for NØGLE2 starter ved $100 på forhånd, og derefter $105/måned, når de købes med en 2-års plan. Hvis du ønsker en billigere månedlig pris, kan du også bruge $300 og $95/måned.

Men hvis at betale måned-til-måned efter en telefon, er ikke for dig, TELUS vil sælge dig NØGLE2 på egen hånd, hvis du hånd over $870.

Se på TELUS

Ulåst

Hvis du ikke om, at transportøren livet og foretrækker at købe dine telefoner låst op, har du flere gode muligheder i Canada

Pre-orders er live nu for et luftfartsselskab, ulåst version af NØGLE2 fra Walmart, og det vil senere være tilgængelig på Amazon, Best Buy, Hæfteklammer, Blueshop, og Visioner.

Uanset hvilken forhandler du beslutter dig for at købe fra, ulåst NØGLE2 kommer til at koste dig $829 CAD.

Se på Amazon