HP Chromebook x2 is ‘ s werelds tweede Chrome OS tablet en kost $599

0
43

Twee weken geleden, Acer aangekondigd, de Chromebook Tab-10 – ‘ s werelds eerste tablet met Chrome OS. Kort na die aankondiging, HP ‘ s nu het gooien van zijn hoed in de ring met de Chromebook van HP x2.

Waar de Acer Chromebook Tab 10 is speciaal gemaakt voor de onderwijs markt, de HP Chromebook x2 is meer vergelijkbaar met Google ‘ s Pixelbook is het gevoel dat het is gericht op de algemene consumenten en mensen die willen een premium, goed uitziende machine. De hersenen van de x2 zijn ondergebracht in de tablet zelf, en dit is waar vindt u een 12,3-inch 2400 x 1600 touchscreen display. Er zijn twee front-facing speakers aan weerszijden van het display en er is een 13MP camera aan de achterzijde en een 5MP camera aan de voorkant.

Het inschakelen van de Chromebook x2 is de Intel Core m3 processor samen met 4GB RAM, en kunt u bump up to 8GB als u nog meer vermogen nodig hebt. 32GB opslag aanwezig is uit de doos, maar dit kan gemakkelijk worden uitgebreid via een microSD-kaart. Er is ook een 3,5 mm koptelefoonaansluiting voor het beluisteren van uw muziek, maar ook twee USB-C-poorten met een geschatte levensduur van de batterij van 10,5 uur.

De Chromebook van HP x2 is al $200 goedkoper dan de 12,9-inch iPad Pro op zijn eigen, maar die $599 prijs omvat meer dan de tablet zelf. Samen met de x2, u krijgt tevens een keyboard dock en een stylus. HP zegt dat de x2 moet het gevoel net zo stevig als een traditionele laptop wanneer deze is aangesloten op de keyboard-accessoire, en er is een lus aan de rechterkant van het voor het opbergen van de stylus.

U zult in staat zijn om de aankoop van de HP Chromebook x2 juni, en gezien de specificaties en accessoires die met het komen, konden we kijken naar een van de beste van het jaar Chrome OS machines nog.

Beste Chromebook April 2018