Het alfabet is Voorwaar vormen joint venture met ResMed om te studeren slaapapneu

0
25

Nul

woman-sleeping-socks.jpg

Getty Images/iStockphoto

Voorwaar, het Alfabet leven biotech divisie (voorheen bekend als de Google life sciences, is samen met ResMed om te studeren en te verkennen behandelingen voor slaapapneu.

ResMed maakt remote monitoring-apparatuur en-software voor slaap apneu patiënten. In combinatie met Voorwaar, de data-analyse-technologieën, de bedrijven zullen proberen om dieper in op de gezondheid en de financiële gevolgen van niet-gediagnosticeerde en onbehandelde slaapapneu.

Het doel is om software te ontwikkelen die kan worden gebruikt door professionals in de gezondheidszorg te identificeren, diagnosticeren, behandelen en beheren van slaapapneu bij patiënten.

Interessant is dat de bedrijven zijn het formaliseren van de samenwerking als een volledige joint venture, compleet met de gebruikelijke voorwaarden voor het afsluiten en reglementaire goedkeuringen. De joint venture wordt gevestigd in de VS en werken als een aparte onderneming van ResMed en Voorwaar, de bedrijven zeiden.

“Het naderen van een wijdverbreide bedreiging vormen voor de gezondheid, zoals slaap apneu door middel van het verzamelen, organiseren en activeren van de gezondheid van de gegevens wordt centraal Voorwaar, de missie,” zei Jessica Mega, chief medical and scientific officer bij Voorwaar.

“Door het beter identificeren van kwetsbare individuen als voor het genereren van de echte wereld als bewijs met betrekking tot de waarde en de effectiviteit van de behandeling, deze samenwerking heeft de potentie om de resultaten te verbeteren, voor miljoenen van mensen met slaapapneu, en mogelijk andere voorwaarden verbonden.”

VERWANTE DEKKING

Google Voorwaar robots release miljoenen muggen in Californië

De muggen zijn ontworpen om te proberen en het omlaag brengen van de overdracht van de ziekte.

Het alfabet is Voorwaar begint de lange reeks studie bijhouden van de gezondheid van de mens

De 10.000-persoon doel van dit onderzoek is om te onderzoeken waarom mensen die over het algemeen gezond ziek worden.

Het alfabet is Voorwaar teams met 3M op de nieuwe bevolking health management tech

Het gezamenlijke platform analyseren populatie-niveau van de gezondheid van de gegevens, met het doel van het helpen van ziekenhuizen verbeteren van de kwaliteit van de gezondheidszorg en kosten te beperken.

GlaxoSmithKline, het Alfabet is Voorwaar een team vormen om de bio-elektronica bedrijf

De twee bedrijven zijn van mening dat hun gecombineerde expertise op het gebied ziekte biologie, low-power elektronica en het apparaat kan de ontwikkeling van het maken van doorbraken in behandelingen voor chronische ziekten.

Google maakt gebruik van AI, diep leren om te voorspellen cardiovasculaire risico ‘ s van de retina scans(TechRepublic)

Google ‘ s deep learning algoritme kan meer nauwkeurig detecteren van een patiënt het risico van hart-en vaatziekten en beroerte met behulp van een scan van hun netvlies.

Verwante Onderwerpen:

Google

0