Google ‘ s Gboard tastaturet nu kan du kommunikere via Morse-koden på både Android og iOS

0
26

Google annoncerede i dag, at det er at bringe Morse kode, som en metode til at Gboard til iOS. Selskabets første integrerede Morse kode til Android-version af Gboard (i beta form) kort tid efter dens i/O 2018 keynote. Sammen debuterede på iOS, Google siger det har lavet en lang række forbedringer til Android oplevelse.

Når den er aktiveret, Morse kode fylder tastaturet område, med to store prik og streg ikoner. Som du trykker på ikonerne, ordforslag, der vises i toppen af tastaturet på skærmen, ligesom de gør, når du bruger QWERTY-version. Google har skabt et Morse Skrive Trainer spil, der angiveligt kan lære brugerne Morse kode i under en time. Du kan spille det på både mobil og desktop.

Tania Finlayson, et hjælpemiddel tech udvikler, der sammen med Google om Morse kode-projekt, skrev et blog-indlæg om, hvordan det kommunikationssystem, der har været “revolutionære” i at forbedre sit eget liv:

De fleste teknologi i dag, er designet til det brede marked. Dette kan desværre betyde, at mennesker med handicap kan blive ladt i stikken. Udvikling af kommunikationsredskaber som dette er vigtigt, fordi for mange mennesker, er det ganske enkelt gør livet muligt at leve. Nu, hvis nogen ønsker at prøve at Morse kode, de kan bruge telefonen i lommen. Blot ved at downloade en app, nogen som helst kan give kommunikere med Morse kode en prøve.

Finlayson bemærker, at Gboard for Android “lader dig tilslutte eksterne skifter til den enhed, så en person med begrænset mobilitet kan betjene enheden.”