Facebook ‘s første bølge af “troværdige” nyheder viser sikker på, at omfatter en masse af Fox News

0
28

Tilbage i januar, Facebook CEO Mark Zuckerberg har lavet et løfte om at øge “tiden er godt brugt” på de sociale medier, dels ved at øge kvaliteten af de nyheder, der vises på brugernes feeds. I dag, Facebook annonceret den første tavle af nyheder, viser, at det vil fonden som led i sin indsats for forbedring, hvoraf nogle debut d. 16 juli.

I et forsøg på at levere “troværdige, informative og lokale nyheder, Facebook, vil luften daglige briefinger og dyb dækning af forretninger, som ABC News og Att. De formater, og fag der skal flugte med forretninger: Mic, for eksempel, har til formål at give “kompliceret” og “diverse” dækning, der fremhæver “det underrepræsenterede.” Kendte nyheder personligheder, som Anderson Cooper og Jorge Ramos, vil også føre deres egne shows. I henhold til Forskellige, men en af de mest synlige programmer vil blive Fox News’ daglige sammendrag, som vil luften i morgen og eftermiddag, herunder i weekenden.

Angiveligt, nyheder push omfatter et bredt spektrum af ideologier, men beslutningen om at fremhæve den meget brandfarlig — og især vildledende — Fox News ved sådan en høj frekvens er særlig interessant i lyset af påstande om, at Facebook “rutinemæssigt” undertrykt konservative nyheder på platformen i 2016. En uge efter, at de påstande, Facebook mødtes med top konservative ledere at diskutere, hvordan den platform, der formidler information. I April, Mark Zuckerberg var indkaldt til Kongres for at diskutere Cambridge Analytica data læk, og han blev grillet af Republikanske lovgivere om, hvorvidt Facebook var at censurere konservative synspunkter på platformen. Den almindelige udbredelse af Fox News ‘Facebook’ s nye live stream tidsplan kan ses som et mea culpa slags — eller et forsøg på at imødegå beskyldninger om bias mod de konservative.

Per Række og Facebook ‘ s egen blog-indlæg, her er nogle af de viser, der vil lancere i næste uge:

ABC-ejede stationer’ “Mere Almindelige”: ugentlig serie fremvisning af broer, som bygges mellem mennesker af forskellige racer, religioner, køn og baggrund i byer over hele Usa.

Bloomberg ‘ s “Til Hvilken Pris?”: ugentlig serie, der tager den uge største overskrifter og forklarer, hvordan de vil påvirke dig, din økonomi og din fremtid.

BuzzFeed Nyheder’ “Profil”: ugentlige interview show vært ved Audie Cornish af NPR ‘ s “Alle Ting Anses for at være” med forskellige newsmaker hver uge.

McClatchy ‘ s “The War Within”: 10-del docuseries profilering pensioneret veteraner af konflikterne i Irak og Afghanistan, der hjælper andre dyrlæger til at klare virkningerne af PTSD.

NowThis’ “NowThis Morgen”: daglige nyheder show, der tager sigte på tusindårige seere.

Tegna ‘ s “En Ufuldkommen Union”: ugentlig serie, der samler to mennesker fordelt på et problem for at samarbejde om en ef-service projektet.

ABC News’ “On Location” [wt] er en daglig nyheder show med ABC News journalister fra hele verden, der leverer on-the-ground-rapportering og den øverste overskrifter, der kører den dag i dag.

Forhånd Lokale ‘ s “Jagter Korruption” I Alabama Media Group ‘s Jagter Korruption’ s ugentlige serie, vært Ian Hoppe og Regne med AL.com holdet rejse tværs over USA for at møde nogle af Usa ‘ s hårdeste vagthund journalister — og de historier, sammensværgelse, bestikkelse, bedrageri og mere, de har afdækket.

ATT:’s “Udelte ATTN:” er en ugentlig explainer viser, at opdeles de største spørgsmål af ugen. I 3-5 minutters episoder vært ved en roterende støbt af social influencers, Udelte ATT: vil give en sammenhæng på de historier, som alle taler om.

CNN ‘ s “Anderson Cooper Fuld Cirkeler en daglig globale kort om den verden, M-F aftenen med Anderson Cooper og en gæsteliste. Det interaktive program vil air live fra Anderson ‘ s New York newsroom i mobil-venligt lodret video.

FOX News’ “Fox News Update” vil fokusere på, op til det minut nyheder, og mest overbevisende historier om dagen. FNC ‘ s nyheder anker Shepard Smith vil rapportere de seneste nyheder alle hverdage om eftermiddagen, med Carley Shimkus opdatering af seere hver morgen. Derudover, Abby Jægeren vil levere de nyeste overskrifter, når hver morgen i hele weekenden.

Mic ‘ s “Mic Forsendelse” afslører den verden, som vi ser det: kompliceret, varieret og fuld af potentiale. Mic korrespondenter på denne nye, to gange om ugen, viser at gå ud over de overskrifter for at profilere underrepræsenteret, problemløsere og provokatører.

Kvarts er “Mekanisk Nyheder” er en visuelt imponerende ugentlige show, med dybdegående rapportering fra hele verden. Hver episode undersøger en historie, der driver den globale samtale. Ud over det vise sig, Kvarts Nyheder vil dyrke sit samfund gennem en kammerat Messenger bot oplevelse, der vil give tilhængere mulighed for at interagere med showet.

Univision ‘ s “Real America med Jorge Ramos” Award-vindende journalist, anker og forfatter Jorge Ramos rejser rundt i landet for at tale med indvandrere fra forskellige baggrunde og situationer, der leverer en sjældent dækket lyset af dagens Amerika fra deres perspektiv. Univision også vil dække top historier i spansk ved middagstid hver dag, Ur med “Noticiero Univision Edición Digital.”