De braziliaanse ontwikkelingsbank te financieren versnelling regeling in Rio

0
21

Nul

De Braziliaanse Nationale Development Bank (BNDES) zal de financiering van een opstart-versnelling programma in Rio de Janeiro voor een jaar met een budget van 10 miljoen reais ($2,5 miljoen).

Nagesynchroniseerde BNDES Garagem, kon het project worden uitgevoerd door een gashendel of een versnelling consortium. Het idee is dat het programma zal worden uitgevoerd op een van ondernemerschap en innovatie centrum op te richten op een in elkaar gedoken ruimte in Rio, waar de Bank is ook gevestigd.

“Deze pilot is de eerste stap naar een nieuwe manier van zaken doen met de Bank, het creëren van een klimaat dat bevorderlijk is voor het ontstaan en de groei van de Braziliaanse startups,” zegt BNDES president Dyogo Oliveira.