Bedste Google Wifi Mounts i 2018

0
121

Google Wifi Google Wifi

Google Wifi er ikke en dårlig leder router (eller tre) på sin egen, og det er temmelig let at holde den hvor som helst i dit hus uden at fornærme nogen. Men hver eneste hjem er forskellige, og du måske ønsker noget lidt mere elegant og organiseret end blot plonking en knude ned på et vindue vindueskarm.

Takket være sin popularitet og det faktum, at det er en ganske enkel form, der er masser af muligheder derude for montering af Google Wifi til en væg, eller endda et loft. Ingen er meget dyre, og der er noget derude, der passer til enhver smag.

Her, vi har samlet de bedste af dem.

  • Wall Mount Holder til Google Wifi System, som Koroao
  • Mount Genie Stedet
  • Echogear Outlet Hylde
  • Deeroll Vægbeslag
  • OkeMeeo Google WiFi Vægbeslag
  • LykusSource Vægbeslag
  • Anco Præcision vægbeslag til Google WiFi
  • HumanCentric Google WiFi Montere

Wall Mount Holder til Google Wifi System, som Koroao

Se på Amazon

Denne mount fra Koroao er godt for både vægge og lofter, og helt skjuler base og kabler af Google Wifi. Det lægger ved hjælp af to skruer, og har silicium-puder på bagsiden for at hjælpe med at holde en slip-free fit.

Der er et lille hak på bjerget, der lige var stort nok til at brødføde power kabel-og Ethernet-kabel via. Det er alle plastik, alle hvide, som Google Wifi og koster kun $13. Eller du kan få en to-pack til $19, og en tre-pack til $26, hvilket er udmærket i betragtning af, at du sandsynligvis ikke blot har en enkelt Google-Wifi.

Mount Genie Stedet

Se på Amazon

Hvis du blot ønsker at montere din Google-Wifi tæt på en stikkontakt, eller du ønsker at skjule kabler nemt, Stedet er mount for dig. Det er en holder med et ekstra beslag, der vil hvile omkring stikket på din Google-Wifi, understøtter enheden under soklen tænde for den.

Google Wifi bare falder i, men det pæne ting om denne mount er, at den bageste del af det har nok plads til at spole op overskydende strøm kabel helt ud af syne. Så man ender op med en virkelig pæn og ryddelig setup.

Men, hvis du har brug for det netværkskabel, der er stadig en udskæring i bunden til foder, der igennem. Og det koster mindre end $10, hvilket gør det en stor værdi.

Echogear Outlet Hylde

Se på Amazon

Dette er ikke bare en holder til din Google-Wifi, men det vil gøre et stort stykke arbejde for at det alligevel. Den Echogear Outlet Hylde er designet til at holde noget op til £ 10 i vægt, som kan omfatte en Google Startside eller Amazon Echo, selv en Sonos, eller, holde med temaet, er din Google Wifi noder.

Det er en simpel plast hylde, der passer omkring en stikkontakt, og har kabel-routing bygget i at holde alt pænt.

Det er en ny måde at holde kabel-rod under kontrol, og de fleste tekniske ting du skal gøre, er at fjerne den eksisterende væg plade omkring din stikkontakt. En stor lille mount for $15.

Deeroll Vægbeslag

Se på Amazon

Den mest enkle og minimalistiske montere i listen, dette vægbeslag fra Deeroll er en semi-cirkel, der skruer til væggen, og du bare en slags drop Google Wifi i på sin side.

Den plast, der anvendes til at gøre det samme materiale og en perfekt farve passer til Google Wifi, og fra den front, er det næsten forsvinder helt. På trods af dette, at der er nok plads på bagsiden til at vinden den overskydende strøm kabel rundt og holde det hele ser pænt.

En enkelt mount koster kun $9, men hvis du har brug for mere, kan du få en tre-pack til $24 og gemme en lille smule over at købe dem enkeltvis.

OkeMeeo Google Wifi Vægbeslag

Se på Amazon

Hvis du ønsker en super ren mur setup, OkeMeeo har du dækket. Mount værker på vægge eller i loftet, og giver dig mulighed for at koble magt-og Ethernet-kabler. Det monteres med en enkelt skrue, og du kan fjerne Google WiFi uden at tage mount ned, hvis du har brug for til at gøre det. Der er også fire silicium-puder på bagsiden, så din væg og loft ikke får ridset op. Dette er ikke en komplet in-wall løsning, men det er en god mellemvej for både boligejere og-lejlighed beboere.

OkeMeeo Google Wifi vægbeslag er tilgængelige i en enkelt pakke til $12, og en tre-pack til $23.

LykusSource Vægbeslag

Se på Amazon

En anden i mellem mount er fra LykusSource. Sin vægbeslag, der er fæstnet til væggen med fire små skruer, og det har indbygget kabelstyring strømforsyning. Dette er udelukkende et vægbeslag, da det er dybest set en lille hylde, så skal du kigge andetsteds, hvis du vil have noget til loftet. Du kan stadig få nem adgang til de Ethernet-porte, hvis du har brug for dem, og du kan tydeligt se status lys til at finde ud af, hvorfor dit Wi-Fi ikke virker.

LykusSource ‘ s Wall Mount er tilgængelige i en enkelt pakke til $8.50, en to-pack til $15, og en tre-pack til $21.

Anco Præcision Vægbeslag

Se på Amazon

En mere mount det er strengt for vægge er fra Anco. Snarere end en hylde, dette er mere af en vugge til routeren. Du kan forlade kabler løs, køre dem bag vægge eller investere i en kabel kanal. Du har let adgang til alle porte i bunden, så kan du stadig tilslutte din bærbare computer til Ethernet-hvis det er nødvendigt. Når routeren er monteret, er det bare en hvid prik på din væg. Da routeren er i almindelig visning, du vil ikke have nogen problemer med modtagelsen med alle dine enheder.

Arco ‘ s Præcision vægbeslag er tilgængelige i en enkelt pakke til $9, en to-pack til $15 og en tre-pack til $20.

HumanCentric Google WiFi Vægbeslag

Se på Amazon

Hvis du vil have noget virkelig skik, HumanCentric har montere for dig. Du er nødt til at dirigere din magt-og Ethernet-kabler bag væggen til bjerget, så det er ikke for lejlighed beboere. Dette vil arbejde på enten vægge eller lofter, så er du velkommen til at montere den hvor du får den bedste modtagelse. Det omfatter skiver, skruer, gips monteres, og alt andet du har brug for at montere den — minus en boremaskine — så ingen grund til at gøre en tur til den hardware butik. Når det er monteret, er det monteret — ingen tage Google WiFi uden mount.

HumanCentric Google WiFi vægbeslag er tilgængelig i en enkelt pakke for 10 dollar.

Opdateret juli 2018: Denne artikel blev opdateret til at indeholde fantastiske nye mounts, som de Anco Præcision, HumanCentric, OkeMeeo og LykusSource mounts. Vi har også opdateret priserne på eksisterende mounts.