Bästa Google wi-fi trådlöst Lan Fästen 2018

0
207

Google Wifi Google Wifi

Google Wi-fi är inte en dålig letar routern (eller tre) på egen hand, och det är ganska lätt att hålla var som helst i ditt hus utan att kränka någon. Men, alla är olika och du kanske vill ha något lite mer elegant och organiserat än bara plonking en nod ner på fönsterbrädan.

Tack vare sin popularitet och det faktum att det är en ganska enkel form, det finns massor av alternativ där ute för montering av Google Wi-fi till en vägg eller till tak. Ingen är mycket dyrt och det finns något där ute som passar alla smaker.

Här har vi rundade upp det bästa av gäng.

  • Wall Mount Hållare för Google Wi-fi-System med Koroao
  • Mount Genie Plats
  • Echogear Utlopp Hylla
  • Deeroll Väggfäste
  • OkeMeeo Google Wi-Fi Trådlöst Lan Väggfäste
  • LykusSource Väggfäste
  • Anco Precision väggfäste för Google wi-fi trådlöst Lan
  • HumanCentric Google Wi-Fi Trådlöst Lan Mount

Wall Mount Hållare för Google Wi-fi-System med Koroao

Se på Amazon

Detta fäste från Koroao är bra för både väggar och tak, och helt döljer bas och kablar av Google Wi-fi. Det fästes med två skruvar och har silikon kuddar på baksidan för att hålla en slip-gratis passform.

Det finns en liten skåra på mount bara tillräckligt stor för att mata ström kabel-och Ethernet-kabel igenom. Det är all plast, alla vita som Google Wi-fi och kostar endast $13. Eller så kan du få en två-pack för $19 och ett tre pack-versionen för $26, vilket är utmärkt med tanke på att du sannolikt inte bara har ett enda Google Wi-fi.

Mount Genie Plats

Se på Amazon

Om du bara vill montera din Google Wi-fi nära ett vägguttag eller om du vill dölja kablar enkelt, Platsen är berget för dig. Det är ett fäste med en extra konsol som kommer att vila runt pluggen på din Google wi-fi trådlöst Lan, stöd till enheten under uttaget stängs.

Google Wi-fi, bara droppar i, men det bästa med denna montering är att baksidan av den har tillräckligt med utrymme för att spole upp över makten kabel-helt ur sikte. Så att du slutar upp med en riktigt snygg och snygg installation.

Men, om du behöver nätverk för kabel, det är fortfarande ett hål på undersidan för att mata det genom. Och det kostar mindre än $10, vilket gör det till ett bra värde.

Echogear Utlopp Hylla

Se på Amazon

Detta är inte bara ett fäste för din Google Wi-fi, men det kommer att göra ett bra jobb av det ändå. Den Echogear Utlopp Hyllan är konstruerad för att hålla allt upp till 10 kg i vikt, vilket kan inkludera en Google-Hem eller Amazon Echo, som även är en Sonos, eller, i linje med temat, ditt Google wi-fi trådlöst Lan noder.

Det är en enkel plast hylla som passar runt ett vägguttag och har kabel-routing byggdes för att hålla allt snyggt.

Det är ett nytt sätt att hålla kabel-röran under kontroll, och den mest tekniska sak som du behöver göra är att ta bort den befintliga väggen plattan runt ditt uttag. En stor liten mount för $15.

Deeroll Väggfäste

Se på Amazon

Den mest enkla och minimalistiska mount i listan, detta väggfäste från Deeroll är en halvcirkel som skruvar till vägg och du bara sortera av drop Google Wi-fi i på sin sida.

Den plast som används för att göra det är en liknande material och en perfekt färg som matchar till Google Wi-fi, och från framsidan, det försvinner nästan helt. Trots detta, finns det tillräckligt med utrymme på baksidan för att vinden över makten kabel runt och hålla allt ser snyggt.

En enda mount kostar bara $9, men om du behöver fler, kan du få ett tre pack-versionen för $24 och spara lite jämfört med att köpa dem individuellt.

OkeMeeo Google Wi-Fi Trådlöst Lan Väggfäste

Se på Amazon

Om du vill ha en super rena väggen setup, OkeMeeo har du omfattas. Dess fäste fungerar på väggar eller i tak och tillåter dig att styra de makt-och Ethernet-kablar. Det monteras med en skruv, och du kan ta bort Google wi-fi trådlöst Lan utan att ta montera ned om du måste göra så. Det finns också fyra silicon kuddar på baksidan så att din vägg och tak inte får repas upp. Detta är inte en komplett vägg lösning, men det är en bra medelväg för både husägare och invånare lägenhet.

OkeMeeo Google wi-fi trådlöst Lan väggfäste finns i en enstaka paket för $12, och en tre-pack-versionen för $23.

LykusSource Väggfäste

Se på Amazon

En annan-i-mellan-mount är från LykusSource. Dess väggfäste fäster på väggen med fyra skruvar, och den har inbyggd kabelhantering för strömförsörjning. Detta är absolut ett väggfäste eftersom det är i princip en liten hylla, så leta någon annanstans om du vill ha något för taket. Du får enkel tillgång till Ethernet-portar om du behöver dem, och du kan tydligt se status lätt att räkna ut varför din Wi-Fi inte fungerar.

LykusSource s väggfäste finns i en enstaka paket för $8.50, ett två-pack för $15, och en tre-pack-versionen för $21.

Anco Precision Väggfäste

Se på Amazon

En mer fäste som är strikt för väggar är från Anco. Snarare än en hylla, detta är mer av en vagga för routern. Du kan lämna kablar lös, kör dem bakom väggar eller investera i en kabelkanal. Du har lätt tillgång till alla portar på botten, så kan du fortfarande ansluta din bärbara dator till Ethernet-om det behövs. När routern är monterad, det är bara en vit prick på din vägg. Eftersom routern är i vanlig syn, du kommer inte att ha någon mottagning problem med någon av dina enheter.

Arco Precision väggfäste finns i en enstaka paket för $9, ett två-pack för $15 och ett tre-pack-versionen för $20.

HumanCentric Google Wi-Fi Trådlöst Lan Väggfäste

Se på Amazon

Om du vill ha något riktigt anpassade, HumanCentric har fäste för dig. Du kommer att behöva för att dirigera din makt och Ethernet-kablar bakom väggen för detta fäste, så det är inte för invånare lägenhet. Detta kommer att arbeta på väggar eller tak, så känn dig fri att montera det var du får bästa mottagning. Det finns brickor, skruvar, gips fästen, och allt annat du behöver för att montera den — minus en borr — så du behöver inte göra en resa till järnaffären. När den är monterad, det är monterade — ingen med Google Wi-fi utan fäste.

HumanCentric Google wi-fi trådlöst Lan väggfäste finns i en enstaka paket för $10.

Uppdaterad juli 2018: den Här artikeln har uppdaterats för att inkludera awesome nya fästen som Anco Precision, HumanCentric, OkeMeeo och LykusSource fästen. Vi uppdaterade även priserna på befintliga fästen.