Als YouTube-TV mislukt, een old-school antenne stappen

0
28

CordCutters.com CordCutters.com

In het geval u het gemist, YouTube TV ging hard vandaag. Gelijk toen Engeland probeerde te #BringItHome. Engeland verdediging vrijwel verdwenen in de tweede helft, maar dus ook, heeft YouTube TV ‘ s op de stroom van het spel. (Als je op een of andere manier eigenlijk miste het spel, Engeland verloren in het OT. Sorry, jongens.)

Maar dit is een leerervaring voor ons allemaal. Ten eerste, je hebt om te spelen 90 minuten. De tweede is dat je moet echt een goede over-the-air-antenne instellen. Want terwijl het nog niet doen met 4K-resolutie over de lucht, het is ook niet onderworpen aan de streaming hik dat we nog steeds in 2018.

(De derde is dat de AMERIKAANSE voetbal-omroepers zijn nog steeds slecht, maar dat is een ander ding voor een andere keer.)

Lees: YouTube-TV herinnert ons eraan waarom je moet een goede over-the-air-antenne
Voor meer informatie: De beste over-the-air-antennes