26 argumenter for og mot åpning Egypts nye mysterium sarkofagen

0
38

I dag i nyheter som høres ut som premiss for en ny actionfilm, den Egyptiske kulturdepartementet kunngjorde at en arkeologiske utgravingen avdekket en gammel grav i Alexandria. Svart granitt sarkofagen inneholdt i graven dateres tilbake til det Ptolemeiske periode (en gang mellom 323 og 30 F.KR.), og det er den største oppdagelsen av sitt slag i området. Vi vet ikke hvem eller hva som er i den, og ingen har åpnet den før, noe som betyr at menneskeheten står overfor en conundrum: må vi åpne dette ting eller hva?

Jeg, for én, synes det er en forferdelig idé. Hvem vet hva som er i det? Hvorfor gamble vår skjebne med en ting som skriker “jeg er forbannet”? Vi vet hva som skjedde med Pandora. Men en del av meg, som alltid, er online en del som allerede blir sakte myrdet av angrep av dårlige nyheter som skjer ute i verden, sier, “vet Du hva? Kanskje det ikke ville bli så ille å ha denne tingen å fri oss fra våre mortal coil.”

Når jeg spurte andre Randen medarbeidere hvis de vil åpne den mystiske sarkofagen, alle hadde sine egne sterke meninger. Jeg presenterer dem for deg, kjære leser, slik at du kan skape en informert mening om risikoen før alle helvete potensielt bryter miste.

Laura Hudson, kultur-editor — Pro: kunnskap. Con: Er det ikke en ekte element for å forbannelsen av faraoene i form av bakterier?

T. C. Sottek, managing editor — Pro:


Bijan Stephen, internett-kultur reporter — Pro: ph’nglui mglw’nafh Cthulhu R’lyeh wgah’nagl fhtagn. Con: ph’nglui mglw’nafh Cthulhu R’lyeh wgah’nagl fhtagn.

Devon Maloney, internett-kultur-editor — Pro: Rock kan dukke opp.

Chaim Gartenberg, reporter — Con: Tom Cruise kan dukke opp.

Bijan — Pro: Brendan Fraser kan dukke opp.

Tasha Robinson, film-og TV-redaktør — Con: Geraldo Rivera kan dukke opp, noe som garanterer at det er noe inne i det hele tatt.

Michael Moore, anmeldelser koordinator — Pro: potensielt virkelig gamle honning det er fortsatt god.

Chaim — Pro: treasure?

Devon — Con: rike folk vil til slutt egen skatten.

Bijan — Con: forbannet sarkofagen som dukker opp i Kanye neste Trump freestyle.

Bryan Biskop, senior editor — Pro: Indiana Jones kan være inne.

Tasha — Pro: du Kan hisse opp mer interessert i vitenskap og utforskning, som åpningen av Tutankhamun grav gjorde. Con: Dette er rett ut av 2017 versjon av Mamma, så det kan hisse opp mer interesse i starte mislyktes Mørke Universet franchise.

Laura — jeg føler at det ikke er i menneskets natur å bare si “Oh, her er denne mystiske boksen over potensielle kunnskap. La oss bare ikke åpne den.” Sarkofagen eksisterer, og derfor må det være åpnet.

Devon — “Nuke det fra verdensrommet” er det andre alternativet.

Laura — jeg tenkte om Prometheus, også. Det er definitivt at undertone i mye av Alien-filmene om å rote med ting og betale prisen, men oftere på grunn av kapitalisme enn nysgjerrighet.

Devon — Bokstavelig talt vis meg en film hvor åpne illevarslende, veldig gamle ting det var en god idé.

Tasha — Raiders of the Lost Ark, Devon. Minst, det var en god idé for alle som ønsket Nazistene døde. Kan vi omgir sarkofagen med usas voksende kadre av uforbeholden hvite supremacists før vi åpner den?

Devon — jeg mener, hvor vanskelig kan det være å overbevise Richard Spencer at han alene fortjener å åpne forbannet grav?

Andrew Webster, spill editor — Pro: Det er den ultimate tyvegods boksen. Con: oddsen for døden er ikke kjent.