26 argumenter for og imod at åbne Egyptens nye mysterium sarkofagen

0
49

I dag, i nyheder, der lyder som en forudsætning for en ny action film, den Egyptiske kulturministerium meddelte, at en arkæologisk udgravning afdækket en gammel grav i Alexandria. Den sorte granit sarkofag, der er indeholdt i graven dateres tilbage til den Ptolemæiske periode (engang i mellem 323 og 30 F.KR.), og det er den største opdagelse af sin slags i området. Vi ved ikke, hvem eller hvad der er i det, og ingen har åbnet det før, hvilket betyder, at menneskeheden står over for en gåde: kan vi åbne denne ting, eller hvad?

Jeg synes det er en forfærdelig idé. Hvem ved, hvad der er i der? Hvorfor gamble vores skæbner med en ting, der skriger “jeg er forbandet”? Vi ved, hvad der skete med Pandora. Men en del af mig, altid-online del, der allerede bliver langsomt myrdet af stormløb af dårlige nyheder, der sker ude i verden, siger, “ved Du hvad? Måske ville det ikke være så dårligt at have dette ting udfri os fra vores mortal coil.”

Da jeg spurgte andre Randen medarbejdere, om de ville åbne den mystiske sarkofag, alle havde deres egne stærke meninger. Jeg præsentere dem for at du, kære læser, så kan du oprette en kvalificeret mening om de risici, før alle helvede potentielt pauser tabe.

Laura Hudson -, kultur-redaktør — Pro: viden. Con: Er der ikke et fast element til the curse of the pharaohs i form af bakterier?

T. C. Sottek, chefredaktør — Pro:


Bijan Stephen, internet kultur reporter — Pro: ph’nglui mglw’nafh Cthulhu R’lyeh wgah’nagl fhtagn. Con: ph’nglui mglw’nafh Cthulhu R’lyeh wgah’nagl fhtagn.

Devon Maloney, internet kultur editor — Pro: Den Sten, kan dukke op.

Chaim Gartenberg, reporter — Con: Tom Cruise kunne dukke op.

Bijan — Pro: Brendan Fraser kunne dukke op.

Tasha Robinson, film-og TV-editor — Con: Geraldo Rivera måske vise sig, at garantere at der ikke er noget inde på alle.

Michael Moore, anmeldelser koordinator — Pro: potentielt rigtig gammel honning, der er stadig godt.

Chaim — Pro: skat?

Devon — Con: rige mennesker i sidste ende vil egne skatten.

Bijan — Con: forbandet sarkofag, der viser op på Kanye ‘ s næste Trumf freestyle.

Bryan Biskop, senior editor — Pro: Indiana Jones kan være indeni.

Tasha — Pro: Kan vække større interesse for videnskab og udforskning, ligesom åbning af Tutankhamon ‘ s grav gjorde. Con: Det er lige ud af 2017 version af Mumien, så det kan vække større interesse i at genstarte mislykkedes Mørke Univers franchise.

Laura — jeg føler, at det ikke er i menneskets natur at bare sige, “Åh, her er en mystisk æske af potentielle viden. Lad os bare ikke åbne den.” Den sarkofag, der eksisterer, og hvorfor det skal være åbnet.

Devon — “Nuke det fra rummet” er den anden mulighed.

Laura — jeg tænkte om Prometheus, også. Der er helt sikkert, at undertone i en masse af Alien film om at rode med ting og betale den pris, men mere ofte på grund af kapitalismen end nysgerrighed.

Devon — Bogstaveligt talt vise mig en film, hvor åbning af det ildevarslende, meget gamle ting var en god idé.

Tasha — Raiders of the Lost Ark, Devon. Det var i hvert fald en god idé for alle, der ønskede Nazisterne døde. Kan vi omgiver den sarkofag, der med Usa ‘ s voksende skare af skamløs hvide herrefolk, før vi åbner den?

Devon — jeg mener, hvor svært kan det være at overbevise Richard Spencer, at han alene fortjener at åbne den forbandede graven?

Andrew Webster, editor spil — Pro: Det er den ultimative loot max. Con: odds død er ikke oplyst.