26 argumenten voor en tegen het openen van Egypte ‘ s nieuwe mysterie sarcofaag

0
24

Vandaag in het nieuws dat het klinkt als het uitgangspunt van een nieuwe actie film, het Egyptische Ministerie van Cultuur bekendgemaakt dat een archeologische opgraving gevonden in een oude graftombe in Alexandrië. De zwarte granieten sarcofaag die in het graf stamt uit de Ptolemaeïsche periode (ergens tussen 323 en 30 voor CHRISTUS), en het is de grootste ontdekking van zijn soort in het gebied. We weten niet wie of wat is het, en niemand heeft geopend, wat betekent dat de mensheid wordt geconfronteerd met een raadsel: we openen dit ding of wat?

Ik, voor een, vind het een vreselijk idee. Wie weet wat er in zit? Waarom gokken ons lot met een ding dat schreeuwt “ik ben vervloekt”? We weten wat er gebeurd is met de Pandora. Maar een deel van mij, de altijd-online onderdeel dat al wordt langzaam vermoord door de stortvloed van slecht nieuws gebeurt in de wereld, zegt, “weet Je wat? Misschien zou het nog niet zo slecht te hebben deze zaak zijn om ons van onze mortal coil.”

Toen ik vroeg aan andere Rand stafleden als ze open de mysterieuze sarcofaag, iedereen had een sterke eigen mening. Ik stel ze aan u, beste lezer, zo kunt u een weloverwogen advies over de risico ‘ s voor de hel potentieel breekt verliezen.

Laura Hudson, cultuur —editor Pro: kennis. Con: Is er niet een echte element van de vloek van de farao ‘ s in termen van bacteriën?

T. C. Sottek, de managing editor — Pro:


Bijan Stephen, de cultuur van internet reporter — Pro: ph’nglui mglw’nafh Cthulhu R’lyeh wgah’nagl fhtagn. Con: ph’nglui mglw’nafh Cthulhu R’lyeh wgah’nagl fhtagn.

Devon Maloney, de cultuur van internet editor — Pro: De Rots te voorschijn kunnen komen.

Chaim Gartenberg, verslaggever — Con: Tom Cruise zou kunnen komen.

Bijan — Pro: Brendan Fraser zou kunnen komen.

Tasha Robinson, film-en TV-editor — Con: Geraldo Rivera zou kunnen komen, te garanderen dat er niets binnen.

Michael Moore, beoordelingen coördinator — Pro: potentieel zeer oude honing dat is nog steeds goed.

Chaim — Pro: schat?

Devon — Con: rijke mensen zullen uiteindelijk zelf de schat.

Bijan — Con: vervloekt sarcofaag toont in Kanye ‘ s naast Trump freestyle.

Bryan Bisschop, senior editor — Pro: Indiana Jones kan worden aan de binnenkant.

Tasha — Pro: Zou kunnen wekken meer interesse in wetenschap en onderzoek, zoals de opening van Toetanchamon ‘ s graf deed. Con: Deze is recht uit het 2017 versie van De Mummie, dus het zou kunnen wekken meer interesse in het opnieuw starten van de mislukte Dark Universe-franchise.

Laura — ik voel me als het niet in de menselijke aard om te zeggen, “Oh, hier is deze mysterieuze doos van mogelijke kennis. Laten we gewoon niet open.” De sarcofaag bestaat, en dus moet worden geopend.

Devon — “Nuke het vanuit de ruimte” is de andere optie.

Laura — ik zat te denken over Prometheus, ook. Er is zeker dat de ondertoon in veel van de Alien-films over knoeien met dingen en het betalen van de prijs, zij het vaker omwille van het kapitalisme dan nieuwsgierigheid.

Devon — Letterlijk laat me een filmpje waarin het openen van de onheilspellende, heel oud ding was een goed idee.

Tasha — Raiders of the Lost Ark, Devon. In ieder geval, het was een goed idee voor iedereen die dat wilde de Nazi ‘ s dood. Kunnen we rondom de sarcofaag met Amerika ‘ s groeiende kader van ongegeneerde blanke racisten voordat we open?

Devon — ik bedoel, hoe moeilijk kan het zijn om te overtuigen Richard Spencer dat hij alleen verdient het om te openen de vervloekte graf?

Andrew Webster, games editor — Pro: het is de ultieme buit vak. Con: kansen van het overlijden zijn niet bekend gemaakt.