Kommande Samsung Galaxy Note 9 avslöjade i bild

0
24

Samsungs kommande Galaxy Note9 har läckt ut och spekulerats om under de senaste dagarna. Tack för att AndroidHeadlines, idag har vi en fullständig bild av Galaxy Note 9. Och ja, bli inte förvånad över att det verkligen ser identisk med Galaxy Note 8 med kant till kant-skärm och lite ramar på båda sidor. Telefonen kommer dock har en ny kamera och placering av fingerprint-sensor på baksidan kommer också att förändras. Detta skulle förmodligen vara i linje med Galaxy S9+.

Placeringen av knapparna är nästan som att Galaxy Note 8. Som pe rykten, enheten får idrotten en stor 6.4-tums skärm, som drivs av Snapdragon-845-processor med 6GB RAM och uppåt. Dubbla kameror skulle vara 12-megapixel på baksidan och en 8-megapixel på framsidan. Batteriets kapacitet kommer att vara 4000mAh och telefonen kommer att köras på Android Oreo. Galaxy Note 9 kommer att presenteras på Samsung Uppackad händelse den 9 augusti.

källa