Het Finney is een $1.000 dual-screen blockchain-telefoon die is goedgekeurd door Lionel Messi

0
25

Sirin Labs, hetzelfde bedrijf dat bracht Tom Hardy en Leonardo DiCaprio op de Londense première van haar valse “‘s werelds meest beveiligde telefoon” twee jaar geleden, is de onthulling van een ander Android-apparaat vandaag met machtige vorderingen en een prestigieuze goedkeuring. De nieuwe Finney smartphone is een koopje in vergelijking met zijn voorganger, kost het $1,000 in plaats van $16.000, maar het komt nog steeds met vorderingen van ‘s werelds beste beveiliging en concurreert met de HTC-Uittocht voor de titel van de eerste’ blockchain telefoon.” Het voert ook de wereld van het voetbal superster Lionel Messi de stempel van goedkeuring.

Als je denkt dit klinkt net als elke crypto nerd ‘ s dream apparaat, het kijken naar de bovenstaande video zal alleen maar bevestigen dat vermoeden. Sirin Labs is om alle buzzwords in met zinnen als gedecentraliseerde economie, decentrale app stores, koude-opslag portemonnee, en veilig blockchain transacties. Dit is niet bedoeld om een bitcoin-stashing telefoon, maar de standaard van digitale valuta die u zult gebruiken met het Finney is Sirin ‘ s eigen SRN token. U zult zelfs niet kunnen kopen van een Finney zonder SRN: de prijs is in dollars, maar Sirin nog steeds automatisch converteren van uw betaling in een digitale munten. Het was de eerste munt van het aanbieden van die munt staat Sirin bieden nu preorders voor het Finney, met crowdfunded $157,8 miljoen in SRN verkoop aan het eind van 2017. Mind you, het bedrijf niet verwacht te starten met het leveren van telefoons tot November.

Dus, om duidelijk te zijn, het is een blockchain telefoon, die je niet kunt hebben tot November, dat kunt u alleen verkrijgen via de digitale munt magicked door de fabrikant van de telefoon met een dubieuze track record, en die is ontworpen om gebruikt te worden met dat token als het primaire middel van de uitwisseling. Met alle beste wil van de wereld, ik kan niet zeggen dat ik het eens met de Heer Messi aan te bevelen.

Uitgevoerd Sirin OS, dat is een ultra-secure en Google-gecertificeerd” vork van Android 8.1 het Sirin Labs Finney wordt aangedreven door een conventionele set van 2018 vlaggenschip telefoon onderdelen. Er is een Snapdragon 845 onder de kap, begeleid door 6GB RAM, 128 gb uitbreidbare opslag, een 12-megapixel achter camera met een f/1.8-diafragma en een 8-megapixel f/2.2 selfie camera. De 6-inch scherm heeft een 18:9 beeldverhouding en is omgeven door flinke bezels en een inkeping. De batterij van de telefoon is vrij gemiddeld op 3,280 mAh.

De meest interessante techniek element van het Finney is de tweede touchscreen, die door maatregelen op twee centimeter en dia ‘s uit het lichaam van het apparaat veel als de Oppo Find X de camera’ s doen. Sirin Labs beschrijft deze actie als “warming-up” van de koude portemonnee, zodat u veilig zaken doen met collega-crypto-het-zelvers. Het is een cool idee om elkaar het apparaat de veiligheid van de staat om zijn fysieke toestand, hoewel het lijkt te hebben geleid tot Sirin, die de productie uitbesteedt aan Foxconn, een ontwerp voor een relatief dikke telefoon (9.3 mm dik in een wereld vol sub-8mm smartphone platen).

Veel als met Sirin ‘ s eerste telefoon, de Solarin, het Finney er te ruw in haar verhoudingen en te vol met onwaarschijnlijke beloften. Ga, als je moet, met de nodige voorzichtigheid.