Command & Conquer: Concurrenten — Alles wat je moet weten

0
31

Een van de meest controversiële games aangekondigd op de E3 van dit jaar werd EA onthult dat een nieuwe Command & Conquer game was te komen. Ja, de geliefde real-time strategy franchise terug zou zijn in 2018 met Command & Conquer: Rivalen — een nieuw spel ontworpen voor mobiele apparaten. Alles wat u hoeft te doen is controleren de reacties op de officiële trailer op YouTube (2.3 K thumbs up-to-55K duim omlaag) om een goed gevoel van de onmiddellijke reactie op deze titel.

Als een gamer die zijn opgegroeid met het spelen van C&C: Red Alert gedurende de jaren ‘ 90, ik zal toegeven dat ik was een beetje bang voor hoe het C&C-formule zou worden vertaald naar mobiel. Ik heb een fontein van de goede herinneringen aan deze RTS franchise, dus het was belangrijk voor mij dat het mobiele release behouden veel van de dezelfde look en feel als de spellen die ik heb onthouden.

Het spelen van C&C Rivalen voor over een maand in de pre-alpha, ik moet zeggen dat ik aangenaam verrast door het spel en denk dat het de potentie heeft om echt een geweldige mobiele titel. In weerwil van de kritiek EA heeft terecht geconfronteerd voor sommige uitbuitende mobiele versies in het verleden, de ontwikkeling van de concurrentie, dan is de vormgeving mooi en moeten voldoen aan zelfs de meest gewone fan de verwachtingen.

Pre-registreren voor Command & Conquer: Rivalen

Opmerking: Command & Conquer Rivalen is momenteel in pre-alpha test, wat betekent dat we nog erg vroeg in de ontwikkeling van de game. Als zodanig, aspecten van het spel dat hier wordt besproken, zou kunnen veranderen door de tijd is het spel officieel uitgebracht.

De facties zijn in oorlog opnieuw

C&C Rivalen opnieuw putten de Global Defense Initiative (GDI) tegen de Brotherhood of Nod in een strijd om de controle van de nucleaire lancering sites. In tegenstelling tot de vorige PC-games in de franchise die aanbevolen single-player campagnes voor beide facties, Rivals is een puur PvP gaming ervaring voor de mobiele.

Elke wedstrijd moet je in de strijd op een kleinere kaart waar je moet vechten om de controle van de meerderheid van de drie betwiste gebieden op de kaart dat de controle van de lancering van een nucleaire raket. De controle van de terreinen voor lang genoeg en je start een nucleaire aanval op je vijand mobile HQ. Het duurt twee kernbommen te nemen van vijandelijke basis, maar je bent ook in staat om schade deal met je troepen als u kunt sluipen ze langs je tegenstander de verdediging.

Troepen zijn voortgebracht op het slagveld door het uitgeven van Tiberium, een buitenaardse groene kristal dat u genereren op een standaard tarief automatisch en kan worden verdubbeld door de inzet van een Rooimachine. Het spel is zwaar op de strategie, dus je gaat nodig hebben om te beheren hoe je het uitgeeft Tiberium op HQ upgrades en troepen, samen met het verzenden van de juiste troepen te verdedigen of aan te vallen.

Geweldige PvP-actie

Ondanks de beperkte speler base als gevolg van de game nog steeds in de pre-alpha-versie status, zijn er altijd spelers die beschikbaar zijn om tegen te spelen en de actie is altijd gevarieerd, evenwichtig en uitdagend. Er is een leercurve voor het uitzoeken van de beste manieren om het implementeren van uw troepen, en leert u snel de sterke en zwakke punten van elke groep type als je speelt. Bijvoorbeeld, de meest fundamentele grond-groep het beste is voor de bestrijding van de rocket launcher troepen, die het best zijn op het tegengaan van voertuigen, met de meeste auto ‘ s wordt sterk tegen andere voertuigen en antenne-eenheden.

Tik op de besturingselementen voor het besturen van troepen werkt echt goed, en vaak wedstrijden zullen naar beneden komen om welke speler doet beter werk van de positionering en het beheer van hun troepen. Terwijl de kaart wordt altijd de dezelfde grootte, de plaatsing van de rotsen en de Tiberium velden kan drastisch veranderen de lay-out van het slagveld en zal absoluut een impact hebben op uw strategie.

Dagelijks missies gooi ook een beetje een moersleutel in uw strategieën, zo af en toe zult u afzien eigenlijk winnen om de wedstrijd te voltooien van bepaalde doelen. U zou bijvoorbeeld kunnen worden belast met het nemen van uw tegenstander Harvester, die kunnen vereisen dat u voor het verzenden van een tank op een bijen-lijn direct naar je tegenstander ‘ s basis.

Bekende mobiele gaming pracht en praal

In weerwil van al het goede dat hier, dit is nog steeds een free-to-play mobile spel van een grote uitgever, dus je moet al weten wat er gaat worden een aantal time-kratten, kaart verzamelen, en een beetje een sleur betrokken voor het upgraden van je troepen.

Je moet munten om te upgraden uw soldaten en kaarten te laten — die beide zijn te vinden in uw dagelijks kist daalt. Diamanten zijn het andere in-app munt geïmplementeerd hier en worden voornamelijk gebruikt voor het kopen van bulk munten en haasten krat leveringen. Kaarten, kisten, en munten kunnen worden gekocht in de winkel, maar op dit punt van de vroege ontwikkeling, er zijn geen micro-transacties hoewel de interface is er.

De krat systeem is vrij eenvoudig en ontworpen om u in te checken om de vier tot acht uur. Gezien de betrouwbare staat van gameplay en EA ‘ s meesterlijke mogelijkheid om het gebruik van micro-transacties voor het genereren van inkomsten, u kunt er zeker van zijn dat dit een populaire geld wastafel voor veel RTS-fans.

Bent u GDI of Nod?

Een interessante beslissing op dit punt is de scheiding van de GDI en Nod facties. Je begint te spelen als de GDI en het ontgrendelen van de NOD, na herverdeling van Niveau 4. In plaats van het aanbieden van dezelfde troepen met een andere kleur palet, er zijn unieke troep sets voor zowel de GDI en Nod. De troep types zijn nog steeds gespiegeld, maar de statistieken en vaardigheden van gelijke GDI en Nod troepen zijn op de juiste wijze anders.

Op dit moment is er geen cross-play tussen facties: wanneer je speelt GDI, worden vergeleken met andere GDI commandant en ook als u speelt als een Knipoog. Samengevat heb ik gevonden heb de gameplay gevarieerd te worden en lonende op haar beste momenten, en frustrerend en glitchy op tijden dat te verwachten is voor een app in ontwikkeling. Gezien de sterk verschillende strategieën die ik heb gezien werkzaam voor beide facties in het spel, en de verscheidenheid van de sterke en zwakke punten over het groeiende assortiment van troepen om uit te kiezen, ik blijven voorzichtig optimistisch over dit spel.

Heb je gecontroleerd de wedstrijd?

Het spel is momenteel in pre-alpha, maar je kunt helpen het testen van de game door te pre-registreren voor het spel op Google Play. Als je in de VS of Canada, kunt u uitgenodigd worden voor het testen van de pre-alpha-versie van het spel en ontvangt ook een speciale early bird-bundel) wanneer het spel wordt gestart.

Download Command & Conquer: Rivalen (gratis, pre-alpha)