Aankomende Samsung Galaxy Note 9 geopenbaard in beeld

0
21

Samsung ‘ s aankomende Galaxy Note9 heeft gelekt en gespeculeerd over de laatste paar dagen. Dankzij AndroidHeadlines, vandaag hebben we het volledige beeld van de Galaxy Note 9. En ja, wees niet verrast dat het echt identiek aan de Galaxy Note 8 met rand tot rand van de display en de kleine randen aan beide zijden. De telefoon zal echter voorzien van een nieuwe camera en de plaatsing van de fingerprint-sensor aan de achterzijde zal ook veranderen. Dit zou waarschijnlijk in lijn met de Galaxy S9+.

De plaatsing van de knoppen en zijn bijna net als de Galaxy Note 8. Als pe de geruchten, het apparaat kan sport een grote 6.4-inch scherm, aangedreven door een Snapdragon 845 processor met 6 gb RAM en naar boven. De dual-camera ‘ s 12-megapixel aan de achterzijde en het 8-megapixel aan de voorkant. De batterij capaciteit van 4000mAh en de telefoon zal draaien op Android Oreo. De Galaxy Note 9 zal worden onthuld op het Samsung Unpacked event op 9 augustus.

bron