Samsung lanserar Galaxy A6, A6+, J6 och J8 telefoner i Indien

0
141

Samsung idag utökat sin prisvärd smartphone lineup med fyra nya telefoner för den Indiska marknaden. Företaget meddelade att Galaxy A6 och Galaxy A6+ från A-serien och Galaxy J6 och Galaxy J8 telefoner från J-serien. De telefoner som hämtar inspiration från sina dyrare syskon med dess Oändlighet Design och 18.5:9 Super AMOLED display.

Galaxy-serien duo är gjord av metall unibody som ger telefoner en premie utseende och känsla medan Galaxy J-serien är huggen av polykarbonat unibody. De nya telefonerna är spec skulle på samma sätt med Galaxy A6 och Galaxy J6 sporting en 5,6-tums HD+ – skärm tillsammans med Exynos 7-serien processor ombord med upp till 4 gb RAM-minne och 32GB eller 64GB inbyggt lagringsutrymme. Dubbla SIM-telefoner har också en dedikerad microSD-kortplats som stöder upp till 256 GB, Android Oreo och 3000mAh batteri. Den enda skillnaden är i kameran fram med Galaxy A6 idrottsliga en 16MP f/1.7 kamera på baksidan, medan Galaxy J6 med en 13MP f/1.9-sensor. Den framåtvända kameran på båda telefonerna har en f/1.9 bländare med en LED-blixt och megapixel räkna med 16MP och 8MP respektive. Galaxy A6 kommer att sälja i 32 GB och 64GB varianter för Rs. 21,990 och 22,990 medan Galaxy s J6 3GB/32GB varianten kommer att kosta Rs. 13,990 och 4 GB/64 GB för Rs. 16,490.

Premien ute och funktionsspäckade Galaxy A6+ och Galaxy J8 har en 6-tums skärm med den tidigare med Full HD+ – upplösning och senare kommer med HD+ – upplösning. Både oväntat, att köra Android Oreo ur lådan med CPU smarts som tillhandahålls av Qualcomms Snapdragon-450-processor. Dessutom, båda har 4 gb RAM och 64 gb intern lagring, dedikerad microSD-kortplats, 3500mAh batteri och dubbla bakre kameror – 16MP (f/1.7)+ 5MP (f/1.9). Den framåtvända kameran på Galaxy A6+ har en 24MP-sensor medan Galaxy J8 har en 16MP.

Par programvara optimeringar dessa telefoner kommer med är video-över-chat-funktion och AI för shopping. Med video-över-chatt, alla meddelanden du få komma som ett överlägg som hjälper till att svara på meddelandet samt titta på video utan att behöva pausa det. AI för shopping arbetar med Samsung Mall app som visar rekommendation och liknande produkter när användaren klickar på en bild av en viss produkt. Det är face unlock-och avancerad minneshantering som sparar media från sociala medier direkt till ett externt minneskort.

Galaxy A6+ är prissatta på Rs. 25,990 och Galaxy J8 är prissatta på Rs. 18,990. Alla telefoner kommer att gå till försäljning från och med i morgon utom för Galaxy J8, som kommer att sälja från juli och framåt.