Samsung introducerer Galaxy A6, A6+, J6 og J8-telefoner i Indien

0
153

Samsung har i dag udvidet sit prisbillig smartphone lineup med fire nye telefoner til det Indiske marked. Selskabet annoncerede Galaxy A6 og Galaxy A6+ fra A-serie og Galaxy J6 og Galaxy J8 telefoner fra J-serie. Telefoner med inspiration fra sine dyrere søskende med sin Uendelighed Design og 18.5:9 Super AMOLED skærm.

Galaxy-serie duo er lavet af metal unibody, der giver de telefoner, en præmie udseende og føler, der henviser til, at Galaxy J-serie telefoner, er skåret ud af polycarbonat unibody. De nye telefoner er spec ‘ d på samme måde med Galaxy A6 og Galaxy J6 sportslige en 5.6-tommers HD+ skærm sammen med Exynos 7 series-processor ombord med op til 4 gb RAM og 32 gb eller 64 gb intern hukommelse. Dual-SIM-telefoner har også en dedikeret microSD-kort slot, der understøtter op til 256 gb, Android Oreo og 3000mAh batteri. Den eneste forskel er i kameraet foran med Galaxy A6 sportslige en 16MP f/1.7 kamera på bagsiden, der henviser til, at Galaxy J6 med et 13MP f/1.9-sensor. Front-vender kameraet på både telefoner har en f/1.9 blænde med en LED-blitz og den megapixel optælling af 16MP og 8MP hhv. Galaxy A6 vil sælge i 32GB og 64GB varianter for Rs. 21,990 og 22,990, mens Galaxy J6 er 3 GB/32 GB variant, vil koste af Rs. 13,990 og 4 gb/64 GB til Rs. 16,490.

Premium-leder og feature-pakket Galaxy A6+ og Galaxy J8 har en 6-tommers skærm, med den tidligere, der har Fuld HD+ opløsning og sidstnævnte kommer med en HD+ opløsning. Både forventeligt, køre Android Oreo ud af boksen med CPU ‘en kløgt, der leveres af Qualcomm’ s Snapdragon-450 processor. Desuden, begge har 4GB RAM og en 64GB intern hukommelse, dedikeret microSD-kort slot, 3500mAh batteri og dual bageste kameraer – 16MP (f/1.7)+ 5MP (f/1.9). Front-vender kameraet på Galaxy A6+ har en 24MP sensor, mens Galaxy J8 har en 16MP.

Par af software optimeringer disse telefoner kommer med, er video-over-chat-funktion, og AI for shopping. Med video-over-chat, at alle meddelelser, du kommer som et overlay, der hjælper til at svare til den besked, samt se den video, uden at skulle sætte den på pause. AI for shopping virker med Samsung Mall app, der viser anbefaling og lignende produkter, når brugeren klikker på et billede af et bestemt produkt. Der er face unlock, samt avancerede styring af hukommelse, der gemmer medier fra sociale medier direkte til et eksternt hukommelseskort.

Galaxy A6+ er prissat til Rs. 25,990 og Galaxy J8 er prissat til Rs. 18,990. Alle telefoner vil gå på salg fra i morgen, bortset fra Galaxy J8, som vil sælge fra juli og fremefter.