Samsung introduceert Galaxy A6, A6+, J6 en J8 telefoons in India

0
193

Samsung heeft vandaag uitgebreid de betaalbare smartphone line-up uit met vier nieuwe telefoons voor de Indiase markt. Het bedrijf aangekondigde Galaxy A6 en de Galaxy A6+ uit de A-serie en de Galaxy J6 en Galaxy J8-telefoons uit de J-serie. De telefoons inspiratie putten uit zijn dure broers en zussen zijn Oneindigheid Ontwerp en 18.5:9 Super AMOLED display.

De Galaxy-serie duo is gemaakt van metalen unibody dat geeft de telefoons een premium look en feel overwegende dat de Galaxy J-serie telefoons zijn gesneden uit polycarbonaat. De nieuwe toestellen zijn de spec ‘ s ook met de Galaxy A6 en de Galaxy J6 sportieve 5,6-inch) HD+ – beeldscherm samen met de Exynos 7-serie processor aan boord met tot 4 gb RAM en 32 gb of 64 gb aan opslag aan boord. De dual-SIM telefoons hebben ook een speciale microSD-kaart slot ondersteunt tot 256GB, Android Oreo en 3000mAh batterij. Het enige verschil is de camera aan de voorkant met de Galaxy A6 sport een 16MP f/1.7 camera aan de achterkant terwijl de Galaxy J6 met een 13MP f/1.9-sensor. De front-facing camera op zowel de telefoons heeft een f/1.9 diafragma met een LED-flitser en het aantal megapixels van 16MP en 8MP respectievelijk. De Galaxy A6 zal verkopen in 32GB en 64 gb varianten voor Rs. 21,990 en 22,990, terwijl de Galaxy J6 ‘ s van 3 gb/32 GB variant kost Rs. 13,990 en 4 gb/64 gb voor Rs. 16,490.

De premie kijken en feature-packed Galaxy A6+ en Galaxy J8 voorzien van een 6-inch scherm met de voormalige hebben van Full HD+ resolutie, en de laatste komt met een HD+ resolutie. Zowel onverwacht, Android Oreo uit de doos met de CPU smarts verleend door Qualcomm ‘ s Snapdragon-450 processor. Bovendien hebben beide 4 gb RAM en 64 gb interne opslag, gewijd microSD card slot, 3500mAh accu en de dual-de camera aan de achterkant – 16MP (f/1.7)+ 5MP (f/1.9). De front-facing camera op de Galaxy A6+ heeft een 24MP sensor, terwijl de Galaxy J8 een 16MP.

Paar software-optimalisaties deze telefoons komen met zijn video-over-chat functie en AI om te winkelen. Met video-over-chat, berichten krijgt u komen als een overlay die helpt om te reageren op het bericht en bekijk de video zonder te onderbreken. De AI voor het winkelen werkt met Samsung Mall app die laat zien aanbeveling van dergelijke producten als de gebruiker klikt op een foto van een bepaald product. Er is gezichtsherkenning en geavanceerde beheer van het geheugen dat bespaart media van social media direct naar een externe geheugenkaart.

De Galaxy A6+ kost Rs. 25,990 en de Galaxy J8 kost Rs. 18,990. Alle telefoons zal gaan over de verkoop van morgen, behalve voor de Galaxy J8, die zal verkopen vanaf juli.