Galaxy J7 Duo meddelade i Indien med dubbla kameror

0
457

Samsung J7 Duo Samsung J7 Duo

Samsung idag utökat sin Serie J smartphone lineup med J7 Duo. Kostar Rs. 16,990, Galaxy J7 Duo är den första telefonen i J-Serien till idrott två kameror på baksidan. Telefonen har en 13MP viktigaste kameror tillsammans med 5MP som det andra är en f/1.9 bländare och en LED-blixt. Framsidan har också f/1.9 bländare med framsidan LED-blixt, men ökar megapixel räkna till 8MP. Dubbla kameror på baksidan menar du få premium-funktioner som Live-Fokus, Oskärpa i Bakgrunden Form och även Selfie Fokus läge för selfies.

Telefonen kör Android Oreo och kommer med Exynos 7-Serien Octa-processor, 4GB RAM, 5,5-tums Super AMOLED Full HD-skärm, 802.11 ac Wi-Fi, 32GB internt lagringsutrymme, plats för microSD-kortplats och 3000mAh batteri.

Telefonen kommer att finnas tillgänglig i butiker från och med i morgon.