Galaxy J7 Duo annonceret i Indien med dual-kameraer

0
709

Samsung J7 Duo Samsung J7 Duo

Samsung har i dag udvidet sin J-Serien smartphone lineup med J7 Duo. Pris hos Rs. 16,990, Galaxy J7 Duo er den første telefon i J-Serien til sport to kameraer på bagsiden. Telefonen er udstyret med et 13MP vigtigste kameraer sammen med 5MP som det andet med f/1.9 blænde og LED-flash. Forsiden byder også på f/1.9 blænde med fremadvendte LED-blitz, men øger megapixel tælle til 8MP. Dual-kameraer på bagsiden betyder, at du får førsteklasses funktioner som Live-Fokus, baggrundssløring Form og selv Selfie Fokus mode for selfies.

Telefonen kører Android Oreo og kommer med en Exynos 7-Serie Octa processor, 4 GB RAM, 5,5-tommer Super AMOLED Full HD-skærm, 802.11 ac Wi-Fi 32GB intern hukommelse, microSD card slot og 3000mAh batteri.

Telefonen vil være tilgængelig i butikkerne fra i morgen.