Galaxy J7 Duo aangekondigd in India met dubbele camera ‘ s

0
1591

Samsung J7 Duo Samsung J7 Duo

Samsung heeft vandaag uitgebreid de J-Serie smartphone line-up met J7 Duo. Geprijsd op Rs. 16,990, de Galaxy J7 Duo is de eerste telefoon in de J-Serie sport twee camera ‘ s aan de achterzijde. De telefoon beschikt over een 13MP belangrijkste camera ‘ s langs met 5MP als de tweede met een f/1.9 diafragma en LED-flitser. De voorzijde ook voorzien van f/1.9 diafragma met aan de voorzijde LED-flitser, maar verhoogt het aantal megapixels 8MP. Dual camera terug te betekenen dat u premium functies zoals Live-Focus, onscherpe Achtergrond Vorm en zelfs Selfie Focus modus voor selfies.

De telefoon draait op Android Oreo en komt met Exynos 7-Serie Octa processor, 4GB RAM, 5.5 inch Super AMOLED Full HD-scherm, 802.11 ac Wi-Fi, 32GB interne opslag, microSD-kaartslot en een 3000mAh batterij.

De telefoon zal verkrijgbaar zijn bij de winkels van morgen.